Αυτό είναι το προφίλ της 24χρονης στο instagram - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρα της

"Μανούλα μου καλό παράδεισο ευχαριστώ που με..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το προφίλ της 24χρονης στο instagram - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρα της

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης. Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από την στιγμή που μέσω των κοινωνικών δικτύων έγινε γνωστή η υπόθεση της 24χρονης και ήδη ετοιμάζεται να καταθέσει ξανά, για τρίτη φορά, μετά την κατάθεση των φερόμενων δραστών (δείτε εδώ όσα δήλωσαν).

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι την Πρωτοχρονιά έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η Γεωργία βγήκε και μίλησε δημόσια για την υπόθεση περιγράφοντας με ανατριχιαστικό τρόπο το μοιραίο βράδυ στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Αμέσως ξεκίνησε ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης προς τη νεαρή κοπέλα. Ο Ηλίας Γκιώνης, ακτιβιστής που έκανε γνωστή την υπόθεσή της, έδωσε τα στοιχεία του λογαριασμού της στο instagram. Αμέσως δεκάδες χιλιάδες χρήστες ξεκίνησαν να ακολουθούν την 24χρονη Γεωργία.

Μέσα σε λίγες ώρες η κοπέλα ξεπέρασε τους 30.000 followers ενώ είχε λιγότερους από χίλιους. Ο απλός κόσμος σπεύδει να αφήσει ένα σχόλιο στη νεαρή κοπέλα εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στη νεαρή.

Η ανάρτησή της

"Μανούλα μου καλό παράδεισο Ευχαριστώ που με μεγάλωσες με όλη σου την αγάπη και την αξιοπρέπεια είσαι ο Άγγελος μου και ξέρω ότι από εκεί ψιλά θα με βλέπεις δε θα σε απογοητεύσω σε αγαπω για πάντα εις το επανιδείν", έγραψε...