Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης από την οικογένειά της - «Είμαστε δίπλα της»

«Το καλό είναι ότι ο κόσμος βλέπει και την στηρίζει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης από την οικογένειά της - «Είμαστε δίπλα της»

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση βιασμού με θύμα την 24χρονη καθώς οι τελευταίες εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και πριν από λίγο οι αρχές προσήγαγαν τον άνδρα που κάλεσε την νεαρή στο επίμαχο πάρτι την παραμονή πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Πρωινό» η ξαδέλφη της 24χρονης κοπέλας δήλωσε δημόσια την στήριξή της καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σαν αδελφές με τη Γεωργία. Καθημερινά μιλάμε».

Οι δηλώσεις της ξαδέρφης της άτυχης 24χρονης κοπέλας

Δημοσιογράφος: «Εσείς πότε το μάθατε; Μετά την καταγγελία; Σας το είχε πει νωρίτερα;».

Ξαδέλφη 24χρονης: «Λίγες ώρες μετά. Έμεινα άφωνη, αλλά εννοείται ότι απευθείας τη στήριξα, την επιβράβευσα για τη δύναμη που βρήκε και πήγε, για να το καταγγείλει και εννοείται ότι της είπα ότι είμαι μαζί της».

Δημοσιογράφος: «Πως σχολιάζετε την δύναμη ψυχής της να βγει να τα πει όλα αυτά;»

Ξαδέλφη 24χρονης: «Η συγκεκριμένη με όλο αυτό που έχει τραβήξει για μένα είναι βουνό. Πραγματικά της βγάζω το καπέλο, μακάρι να πάρουν παράδειγμα πάρα πολλές κοπέλες και να ξεκινήσουν να μιλάνε. Να μην φοβούνται τίποτα! Δόξα τω θεώ η δικαιοσύνη το κυνηγάει, οι αρχές δεν το αφήνουνε. Είμαι πάρα πολύ περήφανη.

Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν και είναι ακόμα πολύ χάλια. Το καλό είναι ότι ο κόσμος βλέπει και την στηρίζει και ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄ αυτό γιατί αυτό παίρνει πάρα πολύ δύναμη η κοπέλα να συνεχίσει απ΄ όλο αυτό. Εννοείται ότι είμαστε δίπλα της, τη στηρίζουμε σε κάθε της βήμα. Δεν θα την αφήσουμε και θέλουμε όπως λέει και η ίδια να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Δημοσιογράφος: «Το είχε πει και η ίδια άλλωστε ότι είχε δεχτεί κάποιες απειλές εναντίον της ζωής της και αυτό την ανάγκασε να φύγει από το σπίτι της»

Ξαδέλφη 24χρονης: «Ναι, εννοείται. Εννοείται να το αποσύρει, να το κρύψει. Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω. Και η ίδια το έχει παραδεχτεί ότι γι αυτό τον λόγο είναι περισσότερο οι απειλές που δέχεται».

Δημοσιογράφος: «Μετά από αυτή τη συνέντευξη εσείς μιλήσατε, φαντάζομαι. Μετά από την προβολή της;».

Ξαδέλφη 24χρονης: «Εννοείται. “Είμαστε εμείς σαν οικογένεια αλλά κι όλος ο κόσμος κοντά σου θα σε στηρίζουμε”».

Θεσσαλονίκη: Η έκκληση της 24χρονης λίγο πριν συναντηθεί με την ψυχολόγο της

Λίγο μετά την δήλωση του 27χρονου σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση, και στη μία το μεσημέρι, πρόκειται να δώσει την συμπληρωματική της κατάθεση παρουσία ψυχολόγου η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στην Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για το ραντεβού της με την ανακρίτρια.

«Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει», είπε και έκανε έκκληση, κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της, η 24χρονη.