Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Θρήνος - Πέθαναν οι ηθοποιοί Ελένη Σάνιου και Άννυ Ραζή

Την είδηση την έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Θρήνος - Πέθαναν οι ηθοποιοί Ελένη Σάνιου και Άννυ Ραζή
Ενημέρωση 23.01.2022 17:01
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Θλίψη σκόρπισαν στον καλλιτεχνικό χώρο οι απώλειες δύο σπουδαίων ηθοποιών μέσα στον ίδιο μήνα. Όπως έκανε γνωστό με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα στον Ιανουάριο έφυγαν από τη ζωή η Ελένη Σάνιου και η Άννυ Ραζή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Σάνιου έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιανουαρίου, ενώ η Άννυ Ραζή, στις 15 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, δεν έκανε γνωστά τα αίτια του θανάτου τους ενώ από την ζωή έφυγε σε ηλικία 37 ετών και ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο της Ελένης Σάνιου και της Άννυ Ραζή

«Μέσα στον Γενάρη είχαμε δύο θλιβερές αποχωρήσεις αγαπημένων μας συναδέλφων ηθοποιών που επειδή είχαν αποσυρθεί το μάθαμε δυστυχώς αργά... Η αγαπημένη μου Ελένη Σάνιου (έφυγε 8 Γενάρη) με την οποία δουλέψαμε υπέροχα το 81 στην πολυ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ του Καρκαβίτσα και δούλεψε πολλά χρόνια στο θέατρο και μετά αφοσιώθηκε στην οικογένειά της , και η σπουδαία κυρία του μουσικού θεάτρου μας , γεννημένη το 32 και σουμπρέτα από τις λιγες που δούλεψε με όλους τους μεγάλους του μουσικού θεάτρου μας η Άννυ Ραζή (έφυγε 15 Γενάρη) ...Καλό ταξίδι να έχουν και θα τις έχουμε πάντα στις καρδιές μας...», έγραψε στη δημοσίευσή του.

Μέσα στον Γενάρη είχαμε δύο θλιβερές αποχωρήσεις αγαπημένων μας συναδέλφων ηθοποιών που επειδή είχαν αποσυρθεί το μάθαμε...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Sunday, January 23, 2022

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός Χρήστος Γερμένογλου - Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό

Θλίψη - Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός Αμερικανός τραγουδοποιός Jon Lind

Share