Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Απλά παρευρέθηκα στο πάρτι» - Όλα όσα κατέθεσε ο φερόμενος ως «διοργανωτής»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Απλά παρευρέθηκα στο πάρτι» - Όλα όσα κατέθεσε ο φερόμενος ως «διοργανωτής»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης δεν έχουν τέλος καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο φερόμενος ως «διοργανωτής» κατέθεσε στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε ότι εκείνος διοργάνωσε το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, ο 33χρονος υποστήριξε ότι απλά παρευρέθηκε στο πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Από την άλλη όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αφού οι αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη

«Συνεχίζουμε τον αγώνα» - Συγκλονίζουν οι νέες δηλώσεις της 24χρονης

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, ειδικά μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

«Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη. Η στήριξη είναι απέραντη, συνεχίζουμε τον αγώνα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που μπορεί να έχει συμβεί σε οποιαδήποτε κοπέλα κι όχι μόνο σε εμένα. Η αγάπη του κόσμου με έχει βοηθήσει να σταθώ δυνατή», είπε η ίδια.

«Προς το παρόν θέλω να σας πω ότι εμείς εμπιστευόμαστε τις Αρχές. Η όποια καθυστέρηση που έγινε δεν μπορεί να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα. Η Γεωργία είναι συγκινημένη για τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα και τις κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, που αντανακλούν τα μηνύματα της κοινωνίας. Είναι μία εξέλιξη μίας δικογραφίας που πιθανολογώ ότι αφορά το οργανωμένο έγκλημα της μαστροπείας», είπε με την σειρά του ο Αθανάσιος Ζιώγας.