Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

ΜΜΜ: Ως τις 10 το βράδυ θα διεξαχθούν τα δρομολόγια του τραμ για σήμερα και αύριο

Δείτε αναλυτικά

ΜΜΜ: Ως τις 10 το βράδυ θα διεξαχθούν τα δρομολόγια του τραμ για σήμερα και αύριο
Ενημέρωση 27.01.2022 17:26
Από Ίρις Βίλα

Λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ τα δρομολόγια του τραμ α διεξαχθούν από σήμερα και αύριο μέχριτις 10:00 το βράδυ (Πέμπτη 27-01 και Παρασκευή 28-01). Οι εργασίες αφορούν σε αγωγό που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος». Θα προηγηθεί σταδιακή απόσυρση των συρμών από το δίκτυο.

Προβλήματα στον ΗΣΑΠ - Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Αρκετά προβλήματα σημειώνονται από το πρωί της Πέμπτης (27/1) στη Γραμμή 1 του Μετρό, καθώς προκλήθηκαν μερικές συσσωρευμένες βλάβες σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας, από την οποία ένας 77χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Τα προβλήματα αυτά αφορούν σε μεγαλύτερες χρονοαποστάσεις στη συχνότητα των δρομολογίων και, όπως επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ., γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. για τα προβλήματα στον ΗΣΑΠ

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, για τα προβλήματα που καταγράφονται από το πρωί στην κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό.

Οι μεγαλύτερες χρονοαποστάσεις στη συχνότητα των δρομολογίων, οφείλονται στις συσσωρευμένες βλάβες, που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας, καθώς ήταν επιτακτική η κίνησή τους στο δίκτυο επί 24ωρου βάσης, προκειμένου αυτό να παραμείνει ανοιχτό, σε συνδυασμό με την αδυναμία προσέλευσης εργαζομένων της εταιρείας στην τεχνικοεπισκευαστική βάση. Γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση των δρομολογίων».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοινώθηκε η απόφαση για τα σχολεία για την Παρασκευή 28/01

Έκτακτο σχέδιο στα ΜΜΜ - Τι συνέβη;

TAGS
Share