Μεγάλη προσοχή στα Lidl από Δευτέρα 31/1 - Τι ακριβώς θα συμβεί;

Τέτοιες προσφορές δεν είναι σωστό να τις χάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλη προσοχή στα Lidl από Δευτέρα 31/1 - Τι ακριβώς θα συμβεί;

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν οι καταναλωτές από Δευτέρα 31/1. Τα Lidl πρόκειται να βάλουν στα ράφια τους νέες προσφορές για να κάνει κάθε νοικοκυρά τα ψώνια της όσο πιο οικονομικά γίνεται, ειδικά αυτό τον καιρό που δεν υπάρχουν χρήματα για ξόδεμα.

Μπορεί και σήμερα 29/1 σε όλα τα καταστήματα τους να έχουν απίστευτες εκπτώσεις, ωστόσο, θέλουν κάθε ξεκίνημα, μέσα και τέλος της εβδομάδας όλοι να είναι ευχαριστημένοι και να βγαίνουν από τα σούπερ μάρκετ τους με χαμόγελο.

Από την Δευτέρα 19/1 λοιπόν, μπορείς να βρεις προϊόντα μαναβικής, φούρνου, κρεοπωλείου και γενικά super ποιοτικά πράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Προσφορές στα Lidl από την Δευτέρα 31/1

Συνέβη πριν μερικές ημέρες αλλά ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τα Lidl

Τα Lidl (που ψάχνουν για εργαζόμενους) για ακόμη μια φορά αυτές τις δύσκολες ημέρες χάρισαν χρήματα σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Μάλιστα, ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες η συγκινητική κίνηση που έκαναν πριν από μερικές ημέρες και συγκέντρωσαν 108.000 ευρώ.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως 2 Ιανουαρίου, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina «Βασιλόπιτα με φλουρί», αξίας 1,99€, η Lidl Ελλάς προσέφερε 0,70€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 108.000€, με το οποίο θα καλυφθεί το ετήσιο κόστος λειτουργίας του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού στην Εύβοια.

Το Lidl έδωσε χρήματα στο Χαμόγελο του παιδιού

Με την πρωτοβουλία «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας», το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιδιώκει, από το 2005, να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα σε παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους. Οι δυσκολίες αυτές οφείλονται είτε σε κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, είτε σε προβλήματα υγείας τα οποία δεν επιτρέπουν στους γονείς να καλύψουν επαρκώς τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους. Κυρίαρχο μέλημα όλων μέσα από αυτή την δράση, είναι να υποστηριχθούν τα παιδιά και κατ’ επέκταση οι οικογένειές τους, με σκοπό να καταστούν λειτουργικές και να ανταποκριθούν στην ομαλή και υγιή ανάπτυξη των μελών τους.

Ο Οργανισμός λειτουργεί σε πανελλαδικό επίπεδο τρία Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας, τα οποία πέρα από την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών, προσφέρουν στα παιδιά ένα δομημένο περιβάλλον που κινητοποιεί την ανάπτυξή τους και ενισχύει την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία τους.

TAGS