Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η αποκάλυψη του φαρμακοποιού για τους ουροσυλλέκτες που πούλησε στη Γεωργία Μπίκα

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η αποκάλυψη του φαρμακοποιού για τους ουροσυλλέκτες που πούλησε στη Γεωργία Μπίκα

Το γεγονός πως η αστυνομία της έδωσε ουροσυλλέκτες διέψευσε η Γεωργία Μπίκα μετά την συνέντευξη της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι πήγε μόνη της σε ένα φαρμακείο για να τους αγοράσει.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την απόδειξη του φαρμακείου, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της 24χρονης.

Το πρωί της Πέμπτης 3/2, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μίλησε με τον εν λόγω φαρμακοποιό στο Πρωινό και επιβεβαίωσε ότι μπήκε μία κοπέλα στο φαρμακείο του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, χωρίς όμως να θυμάται περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αποκάλυψη του Φαρμακοποιού για την 24χρονη

– Έχει αναρτηθεί μια απόδειξη από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται η Γεωργία Μπίκα να έχει αγοράσει από το δικό σας φαρμακείο τον ουροσυλλέκτη που χρησιμοποίησε.

Ναι. Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

– Εσείς σε τι κατάσταση την είδατε όταν ήρθε;

Ούτε τη θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

– Ώρα περίπου;

6 το απόγευμα.

– Σας είπε κάτι, φαινόταν ταραγμένη;

Ούτε τη θυμάμαι. Γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ.

– Εφημερεύατε απ’ ό,τι καταλαβαίνω.

Ναι

– Κάτι περισσότερο που ίσως σας κίνησε την περιέργεια, σας έκανε εντύπωση;

Δεν τη θυμάμαι καθόλου.

Οι πρώτες δηλώσεις του κατηγορούμενου μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα, ο δικηγόρος του ενός από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της νεαρής κοπέλας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», για την αντίδραση που είχε ο πελάτης του στο άκουσμα των εξελίξεων.

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση αλλά δικαίωση. Επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους εναντίον παντός υπευθύνου» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Κέλλυ Χεινοπώρου, η απέναντι πλευρά δεν δείχνει να έχει κανένα άγχος για την επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων.