Ραγίζει καρδιές η θεία του αδικοχαμένου Άλκη: "Να μην ξεχαστεί..."

Με δάκρυα στα μάτια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η θεία του αδικοχαμένου Άλκη:

Όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί αποσβολομένο την συνέχεια της υπόθεσης, που έκανε τους πάντες να θρηνήσουν αυτές τις μέρες, για τον 19χρονο 'Αλκη του οποίου κόπηκε τόσο άδικα και νωρίς το νήμα της ζωής έπειτα από επίθεση οπαδού στη Θεσαλλονίκη.

Στην εκπομπή της Ζήνας ΚουτσελίνηΑλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε η θεία του νεαρού παιδιού και συγκλονίζει με τα λόγια της:

Τα λόγια της θείας του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

«Αυτό το πράγμα είναι ανήκουστο. Να μην ξεχαστεί ο Άλκης μας. Είναι ο Άλκης της καρδιάς μας. Αυτό είναι. Δεν είναι ότι χάσαμε το παιδί μας, χάσαμε τον Άλκη της καρδιάς μας, αυτό να πείτε. Ξέρετε τι θέλουμε εμείς σαν οικογένεια; Εγώ η θεία του, ξέρετε τι με προβληματίζει; Αφού αυτό το κάθαρμα ήταν υπόδικος γιατί ήταν έξω και μας “έφαγε” το παιδί; Να σκέφτονται τον Άλκη μας με ένα κίτρινο τριαντάφυλλο. Έτσι να τον σκέφτονται»

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Στήριξη από τους γονείς της Τοπαλούδη «Πονάμε μαζί σας»

Όπως είναι λογικό η οικογένειά του άτυχου νεαρού είναι συντετριμμένη ενώ από την άλλη, στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη βρίσκεται αρκετός κόσμος και ανάμεσα σε αυτούς και οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης και Κούλα Αρμουτίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, το 2003 εργαζόταν στο ίδιο σχολείο, με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Έτσι, η Κούλα Αρμουτίδου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Αχ! Μελίνα μου. Είμαστε κι εμείς συντετριμμένοι με τη δολοφονία του παιδιού σου. Από την ώρα που συνέβη, κι εγώ και ο Γιάννης, είμαστε σε διαρκή αναστάτωση. Πονάμε μαζί σας. Λυπόμαστε από αυτήν την άνανδρη, άδικη επίθεση στο παιδί σου, που έφερε το τέλος της νιότης. Ακόμα ένα Άνθος της ζωής έφυγε.

Ένας νέος άνθρωπος που , πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, αποφάσισαν κάποιοι ψευτονταήδες - μισαλλόδοξοι - αιμοσταγείς να βάλουν μια ταφόπετρα σ' αυτόν τον Ανθό της Νιότης.Είθε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε να υπάρχετε. Γιατί ζωή δεν υπάρχει.

Ξαφνικά σε ρίχνουν στα τάρταρα και δεν θα μπορέσεις ποτέ να ανέβεις ψηλά για να αντικρίσεις τον Ήλιο και την ελπίδα.Ξαφνικά σε ρίχνουν σ' έναν μαύρο ωκεανό και κάνεις χιλιάδες προσπάθειες να ανέβεις αλλά συνεχώς βουλιάζεις, βουλιάζεις και ποτέ δε θα μπορείς ελεύθερα να κολυμπάς, να επιπλέεις -

Μελίνα μου (τεμέτερον Σιμέλα), χαροκαμένη μάνα, κλάψε το παιδάκι σου, αγκάλιασέ το, φίλησέ το, νανούρισέ το, πες του ό,τι δεν πρόλαβες να του πεις κι αποχαιρέτησέ το.Σε λίγες ώρες θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος.

Ρούφηξε τα πάντα από τη μορφή του αδικοχαμένου παιδιού σου και σφήνωσέ τα, αποτύπωσέ τα σε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σου.Από τώρα και στο εξής θα τον κουβαλάς τον Άλκη σου μέσα στην ψυχούλα σου και στην καρδούλα σου.

Τα παιδιά μας είναι κομμάτια της ψυχής μας και της καρδιάς μας. Θα τα φυλάμε καλά και δεν θα επιτρέψουμε να τα ξανασκοτώσουν άνανδρα χέρια που θέρισαν με το δρεπάνι τα όμορφα νιάτα .Δολοφόνοι του Άλκη, η κατάρα μας να πέσει πάνω στα κεφάλια σας. Ο άδικος χαμός αυτού του αγοριού να γίνει ο εφιάλτης σας.

Μαυροντύσατε μια οικογένεια που δεν σας έφταιξε σε τίποτα. Αγουρόπον μικρόν, Καλόν Παράδεισον να έχς! Κούλα -- Γιάννης»