Υπόθεση δολοφονίας Άλκη - Παραδόθηκε και συνελήφθη ο δωδέκατος δράστης

Βρίσκεται στα χέρια των αρχών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Υπόθεση δολοφονίας Άλκη - Παραδόθηκε και συνελήφθη ο δωδέκατος δράστης

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου Άλκη στη Θεσαλλονίκη το πρωί της Δευτέρας 14/2 καθώς στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 12ος εμπλεκόμενος της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο, που συνελήφθη στην περιοχή Χαριλάου της Θεσαλλονίκης.

Λίγες μέρες πριν παραδώθηκε επίσης στις ελληνικές αρχές και ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και τον έψαχναν ώστε να επιστρέψει στη χώρα και να συλληφθεί.

Για τον τελευταίο συλληφθέντα που σχετίζεται με την επίθεση στον αδικοχαμένο Άλκη, είχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» από το τάγμα εφόδου των χούλιγκαν, αποκαλώντας τον «Ντίνο» και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα, γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη το 2000 ο οποίος είναι και ο οδηγός του Wolksvagen Polo που συμμετείχε στην επίθεση.

Ντοκουμέντο από τα αμάξια - Δολοφονία Άλκη

Απολογείται σήμερα ο 20χρονος ύποπτος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Με τον 20χρονο που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στις ελληνικές διωκτικές αρχές ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των απολογιών των έντεκα συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος θα βρεθεί στη μία μετά το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Νέες εξελίξεις - Εμπλέκεται και τέταρτο αμάξι στην δολοφονία

Αποκαλύψεις για την δολοφονία του άτυχου Άλκη έκανε σήμερα στο "Καλημέρα Ελλάδα" ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, οι οποίες θα εξεταστούν και θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Αλέξης Κούγιας να σημειωθεί πώς τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται συχνά καλεσμένος σε ενημερωτικές εκπομπές, καθώς εκτός από το φλέγον ζήτημα που είναι η εξιχνίαση της δολοφονίας του Άλκη, είναι δικηγόρος υπεράσπισης και στη δίκη του Δημήτρη Λίγνάδη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

Το πρωί της Παρασκευής 11/2, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου, δεν ήταν τρία αλλά τέσσερα. Εάν ισχύει αυτό, θα προκύψει από τον έλεγχο των καμερών, είπε ο δικηγόρος.