Ανάκληση προϊόντος από τα ΙΚΕΑ - Η επίσημη ανακοίνωση της αλυσίδας

Προσοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανάκληση προϊόντος από τα ΙΚΕΑ - Η επίσημη ανακοίνωση της αλυσίδας

Τα ΙΚΕΑ προχώρησαν σε ανάκληση προϊόντος τους και συγκριμένα του προϊόντος κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών Huvudroll 1000g. Όσοι λοιπόν καταναλωτές τα έχουν προμηθευτεί θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για την ανάκληση του προϊόντος

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων, λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού στο προϊόν. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Σε ανάκληση του προϊόντος κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών Huvudroll 1000g ανακαλούν τα ΙΚΕΑ

Υπέπεσε στην αντίληψή μας πως ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Συνεπώς, τα προϊόντα με αυτή την ημερομηνία λήξης ανακαλούνται.

Η ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε είναι η βασική μας προτεραιότητα. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται.

Η ΙΚΕΑ ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Επιστροφών και Αλλαγών του καταστήματος ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ikea.gr.

Ισχύει μέχρι τέλη Φλεβάρη - Η νέα ευχάριστα ανακοίνωση

Λίγο καιρό μετά τα εγκαίνια που έκανε το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εξέδωσε μία έκτακτη ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό στους πελάτες της πως οι εκπτώσεις ισχύουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Σε όλα τα καταστήματα των ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε έπιπλα και κομμάτια διακόσμησης για το σπίτι σας σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

«Ανανεώστε κάθε χώρο του σπιτιού σας με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%. Η ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα είδη και όσο υπάρχουν αποθέματα.

Ισχύει από 10/1/2022 μέχρι 28/2/2022 σε όλα τα καταστήματα, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop σε επιλεγμένα είδη και για όσο υπάρχουν αποθέματα.

Εκπτώσεις ΙΚΕΑ

TAGS