Τραγωδία στην Πάτρα - Τι δήλωνε λίγα χρόνια πριν η μητέρα των παιδιών: "Η κόρη μου είναι..."

Όσα είχε αναφέρει σε συνέντευξη της το 2015

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Πάτρα - Τι δήλωνε λίγα χρόνια πριν η μητέρα των παιδιών:

Όλο το πανελλήνιο έχει σοκαριστεί με τις αποκαλύψεις, που διαδέχονται η μία την άλλη, σχετικά με τον χαμό των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Τα τρία κορίτσια αν και είχαν διαφορετικό ιατρικό ιστορικό, πέθαναν με παρόμοια κλινική εικόνα μέσα σε τρία χρόνια πριν καν προλάβουν να ζήσουν. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μάλιστα, η οικογένεια δέχεται "επίθεση" μέσω των social media για κάποιες αναρτήσεις τους που θεωρήθηκαν προκλητικές ενώ είχαν φύγει από τη ζωή τα παιδιά τους.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, είχε δώσει παλαιότερα συνέντευξη στο Αχαΐα News, και μιλούσε για τη γνωριμία με το σύζυγο της, αλλά και την λατρεία της κόρης της 9χρονης για το ποδόσφαιρο μην γνωρίζοντας τότε ότι λίγο καιρό αργότερα θα έχανε ξαφνικά το αγγελούδι της. Το 2015 λοιπόν στη συνέντευξη είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως: "Ήταν πριν τρία χρόνια, των Φώτων, έπαιζε ως τερματοφύλακας ο σύζυγός μου. Διαρκώς μιλούσε με εμένα. Έφαγε ένα γκολ, αλλά κέρδισε η ομάδα με 7-1. Δεν μου παραπονέθηκε μετά, ίσα ίσα με τα συγχαρητήρια που μου έδωσε, τον γνώρισα καλύτερα"

Η συνέντευξη της μητέρας των τριών κοριτσιών στο Αχαΐα News

Για την 9χρονη ανέφερε:"Αν η κόρη μου μού έλεγε ότι θέλει να ασχοληθεί και εκείνη με τη διαιτησία, θα της έλεγα εννοείται. Ο αθλητισμός είναι το Α και το Ω. Η κόρη μου είναι τρελαμένη με τη μπάλα οπότε τη βλέπω να γράφεται στο ποδόσφαιρο".

Η πρώτη δήλωση του πατέρα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Δηλώσεις στην εκπομπή Live News έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/2) ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα εντελώς ξαφνικά. Ο ίδιος κλήθηκε να δώσει μερικές απαντήσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

«Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον απινιδωτή και τον βηματοδότη. Να ακούσετε αυτά που είπε ο κύριος Παπαγιάννης. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους…να το ξέρετε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.