Επίθεση με βιτριόλι: «Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις...» - Η καθημερινότητα της Έφης στη φυλακή

Πώς την αντιμετωπίζουν οι συγκρατούμενές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: «Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις...» - Η καθημερινότητα της Έφης στη φυλακή

Λίγος καιρός έχει περάσει μόνο από τη μέρα που αποφασίστηκε πως η Έφη Κακαράντζουλα θα δεχθεί τη μέγιστη ποινή για την επίθεση με βιτριόλι που διέπραξε κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιου του 2020.

Το πρωί της Τρίτης (15/2), το Πρωινό και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, εξήγησαν πως η καθημερινότητας της Έφης στη φυλακή δεν είναι και η καλύτερη αν και η ίδια φροντίζει σε κάθε περίπτωση να είναι περιποιημένη.

Η καθημερινότητα της Έφης στη φυλακή μετά την καταδίκη της για την επίθεση με βιτριόλι

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή μίλησε η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, η οποία είναι συγκρατούμενη της Έφης και εξήγησε:

«Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή».

Για πρώτη φορά: Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου της οποίας η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο 1,5 χρόνο πριν, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που μας πέρασε να ήταν πολύ διαφορετική από την περσινή.

Όπως «πρόδωσαν» οι φωτογραφίες που ανήρτησε, η Ιωάννα πέρασε τις γιορτές παρέα με καλές της φίλες, χωρίς μάλιστα να φορά την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, νιώθοντας οικεία με τους κοντινούς της ανθρώπους (δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε).

Φυσικά, η ίδια απέφυγε να δείξει το πρόσωπό της στον φωτογραφικό φακό –κάτι που έχει αποκαλύψει πως θα κάνει μόλις νιώσει ψυχολογικά έτοιμη– ωστόσο οι λήψεις προδίδουν τη μη ύπαρξη μάσκας.

Είναι φανερό πως η Ιωάννα δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να καταφέρει να πάρει πίσω τη ζωή της, με την εικόνα της να είναι πραγματικά… υπέρλαμπρη. Φορώντας ένα εvτυπωσιακό μίνι φόρεμα και γόβες, κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes, με τις ευχές για γρήγορη αποκατάσταση να μην έχουν τέλος.

 Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα