Υπόθεση βιτριόλι: Τέλος τα μεροκάματα για την Ε.Κ λόγω κακής συμπεριφοράς - Τι αποκάλυψε συγκρατούμενή της

«Μιλούσε πολύ άσχημα σε όλες, τις κοιτούσε λες και είναι σκουπίδια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπόθεση βιτριόλι: Τέλος τα μεροκάματα για την Ε.Κ λόγω κακής συμπεριφοράς - Τι αποκάλυψε συγκρατούμενή της

Τέλος μπήκε στα μεροκάματα της Ε.Κ στη φυλακή, όπως αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16/2 μέσα από την εκπομπή Live News. Τα μεροκάματα αυτά θα την βοηθούσαν να μειώσει τη ποινή της, η οποία είναι 15 χρόνια καθώς καταδικάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ε.Κ ωστόσο σύμφωνα με τις συγκρατούμενές της συνεχίζει να έχει μια πολύ προκλητική συμπεριφορά. Μια από αυτές μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη στέρηση του δικαιώματος για τα μεροκάματα.

Η αποκάλυψη συγκρατούμενης της Ε.Κ για την συμπεριφορά της στην φυλακή

«Την Έφη την είχαν βάλει στην καθαριότητα. Σφουγγάριζε δηλαδή. Μιλούσε όμως, πολύ άσχημα σ’ όλες, τις κοιτούσε λες και είναι σκουπίδια. Κάποια απ’ τα κορίτσια δεν το ανέχτηκαν αυτό. Πήγαν στην κοινωνική λειτουργό της φυλακής, έκαναν παράπονα και την κατήγγειλαν. Πλέον, την έβγαλαν από τα μεροκάματα. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος της ποινής, συνυπολογίζεται η κακή συμπεριφορά και ο εισαγγελέας μπορεί να την κρατήσει επιπλέον χρόνο στη φυλακή. Αλλά αυτή, συνεχίζει να τους κοιτά όλους με υπεροψία», δήλωσε η πρώην συγκρατούμενή της.

Μάλιστα το καλοκαίρι την έπιασαν στα να κλέβει ρούχα από το πόστο που την είχαν βάλει αρχικά, για να κάνει μεροκάματα.

Η καθημερινότητα της στη φυλακή

Λίγος καιρός έχει περάσει μόνο από τη μέρα που αποφασίστηκε πως η Έφη Κακαράντζουλα θα δεχθεί τη μέγιστη ποινή για την επίθεση με βιτριόλι που διέπραξε κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιου του 2020.

Το πρωί της Τρίτης (15/2), το Πρωινό και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, εξήγησαν πως η καθημερινότητας της Έφης στη φυλακή δεν είναι και η καλύτερη αν και η ίδια φροντίζει σε κάθε περίπτωση να είναι περιποιημένη.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή μίλησε η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, η οποία είναι συγκρατούμενη της Έφης και εξήγησε:

«Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή».