Τραγωδία Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις των γιατρών - "Το παιδί ήταν μελανιασμένο όταν..."

Οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις των γιατρών -

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχει γεννήσει πολλές απορίες, αλλά και κατηγορίες οι οποίες σύμφωνα με την κοινή γνώμη βαραίνουν τους γονείς των κοριτσιών. Οι ίδιοι με τη σειρά τους εμφανώς αγανακτισμένοι, έστειλαν την πρώτη τους μήνυση.

Από τη στιγμή που η 9χρονη έχασε τη ζωή της δίχως να υπάρχει ιατρική εξήγηση και άνοιξαν και οι υποθέσεις των δύο αδερφών της, είναι λογικό πως θα έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία που αφορούν στις τρεις παράξενες περιπτώσεις, τα οποία θα έρχονται και σε σύγκρουση με τους ισχυρισμούς των δύο γονιών και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Μια απ’ αυτές προέρχεται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η 3χρονη, το πρώτο από τα τρία κοριτσάκια που πέθαναν. Σύμφωνα με τη μητέρα, το ασθενοφόρο έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στο σπίτι της και χάθηκε πολύτιμος χρόνος όμως οι γιατροί δηλώνουν τα αντίθετα.

Καταπέλτης οι δηλώσεις των γιατρών που παρέλαβαν την 3χρονη

Το «Live News» στο Mega, φιλοξένησε δηλώσεις των γιατρών που ρίχνουν την ευθύνη στην ίδια, τονίζοντας ότι το παιδί έφτασε στα χέρια τους μελανιασμένο, κάτι που σημαίνει ότι είχε περάσει ώρα από τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις τoυ, μέχρι που έγινε η κλήση στο ΕΚΑΒ.

''Στα χέρια'' της Αγγελικής Νικολούλη η υπόθεση της Πάτρας - Θα γίνουν αποκαλύψεις απόψε 25/2

Το βράδυ της Παρασκευής 25/2 το «Φως το Τούνελ» θα εξετάσει την υπόθεση της Πάτρας με σκοπό να έρθουν στη δημοσιότητα περισσότερες αποκαλύψεις αναφορικά με τον «σερί» θάνατο των 3 μικρών κοριτσιών.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει εξιχνιάσει πολλά εγκλήματα που έχουν σοκάρει την ελληνική κοινωνία και έχει αντίστοιχα βοηθήσει πολλές οικογένειες να λύσουν μυστήρια. Η τραγωδία στην Πάτρα είναι την περίοδο αυτή υπό έρευνα, καθώς έχει δοθεί σύσταση να προσεγγίζεται το θέμα με προσοχή και σεβασμό.

Οι γονείς των κοριτσιών αναμένουν και εκείνοι το αποτέλεσμα, για το εάν τελικά οι θάνατοι οφείλονται σε κάποιο γονιδιακό πρόβλημα. Προστατεύουν σε κάθε περίπτωση την εικόνα τους, αφού οι μοναδικές δηλώσεις τους ήταν στην Ζήνα Κουτσελίνη. Η επόμενη εκπομπή, η οποία ειδικεύεται σε τέτοιες υποθέσεις θα είναι αυτή της Αγγελικής Νικολούλη και όλοι αναμένουν τις αποκαλύψεις..