Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Στο φως το πόρισμα από την ιατροδικαστική έκθεση

Πώς επήλθε ο θάνατός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Στο φως το πόρισμα από την ιατροδικαστική έκθεση

Ο θάνατος του άτυχου νέου οφείλεται σε συρροή τραυμάτων από τρία χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και δύο κατάγματα στο κεφάλι. Στα χέρια της 7ης ανακρίτριας βρίσκεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που ρίχνει φως στα αίτια θανάτου του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην οδό Θεοδώρου Γαζή στη Θεσσαλονίκη.

Το πόρισμα από την ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου Άλκη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο θάνατος του άτυχου νέου οφείλεται σε συρροή τραυμάτων από τρία χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και δύο κατάγματα στο κεφάλι (αριστερά και πίσω).

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί 12 άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος του 19χρονου Άλκη και των δύο φίλων του.

Το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο θάνατος του Άλκη δεν ευθύνεται μόνο στο τραύμα που έφερε στον μηρό του ανοίγοντας πιθανώς το κάδρο για περισσότερους από έναν φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του νέου κατηγορούμενου - «Θεωρώ τον Άλκη παιδί μου»

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη από τη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για τον τόσο άδικο θάνατο του φοιτητή σχετικά με τον φανατισμό στα γήπεδα! Το έργο των ελληνικών αρχών βρίσκεται σε συνεχή εξελιξη με νέες συλλήψεις.

Και ενώ η αστυνομία βρίσκει τα ίχνη του 12ου δράστη, τα μέσα καθώς και ο κόσμος αγωνιούν για τις συνεχείς εξελίξεις, με μοναδικό κοινό σκοπό τη δικαίωση της ψυχής του Άλκη και της οικογένειάς του!

Μέχρι στιγμής η έρευνα των αρχών έχει ανακαλύψει τα ίχνη 12 βασικών υπόπτων, καθώς δεν είναι ένοχος μόνο ο δολοφόνος αλλά και όσοι βοήθησαν στην διενέργεια του φόνου!

Έτσι λοιπόν, ο πατέρας ενός εκ των κατηγορούμενων έσπασε τη σιωπή του και με πόνο στη φωνή του μίλησε στην κάμερα του alpha για την εμπλοκή του γιού σχετικά με τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη! Συγκλονίζει με τα όσα δηλώνει καθώς στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του Άλκη.

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον γιο μου. Πρώτα θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγνώμη για τον Άλκη που είναι εκεί πάνω, το θεωρώ παιδί μου. Από τους γονείς του, που ξέρω τι περνάνε γιατί κι εγώ είμαι γονιός τριών παιδιών. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να μιλάνε σήμερα, όχι εμείς. Δε ζητάω να με συγχωρέσουν, μόνο όταν αποδειχθεί η αθωότητα φυσικά»

«Με τον γιο μου δε μιλήσαμε καθόλου. Όλο κλαίει, δύο φορές που επικοινωνήσαμε… Δε μπορούμε να τον δούμε. Ντρέπεται πάρα πολύ, γιατί μας αγαπάει πάρα πολύ και δε μπορεί να μου μιλήσει καθόλου… Πιστεύω να πάνε όλα καλά γιατί έχει πολλά στοιχεία σίγουρα ότι είναι αθώος»