Ανδραβίδα: «Έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο παιδιά...» - "Κόλαφος" η δικηγόρος της οικογένειας

«Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδραβίδα: «Έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο παιδιά...» -

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Δευτέρας (7/3) η δικηγόρος της οικογένειας που δολοφονήθηκε από τον άνδρα στην Ανδραβίδα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τάση της ελληνικής κοινωνίας να σιωπά, όταν βλέπει μία άσχημη συμπεριφορά.

Η τοποθέτηση της δικηγόρου της οικογένειας από την Ανδραβίδα

«Η ελληνική οικογένεια κωφεύει. Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε. Χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία, πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν ουσιαστικά.

Θα πρέπει να έχουμε όλοι να ανασκουμπωθούμε. Όλοι έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο μικρά παιδιά και σκότωσε τους γονείς τους. Λένε όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού ενδεχομένως κάποια στιγμή να καεί και το δικό σου», είπε χαρακτηριστικά η κα Παναγοπούλου, ενώ στη συνέχεια συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη.

«Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε...»

Στην Πάτρα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος που όπως φέρεται από τις κατηγορίες, σκόρπισε το θάνατο σε μία ολόκληρη οικογένεια, αφήνοντας πίσω ορφανό έναν 12χρονο, ο οποίος βρήκε νεκρή όλη του την οικογένεια.

Μετά τη σύλληψη του δράστη, πολλές καταγγελίες έρχονται «στο φως» αναφορικά με τη δράση του στο παρελθόν, με σειρά εγκληματικών πράξεων απέναντι σε ανθρώπους αλλά και ζώα. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» το μεσημέρι της Κυριακής 6/3 μίλησε και συγγενής του 60χρονου δράστη, ο κ. Παναγιώτης και έκανε τις εξής αποκαλύψεις.

«Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», είπε ο κ. Παναγιώτης.

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.

«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία. Στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.