Πελάτες προσοχή: "Εντός του 2022..." - Η μεγάλη απόφαση του Σκλαβενίτη

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πελάτες προσοχή:

Μια τεράστια απόφαση πήρε ο Σκλαβενίτη εν μέσω πολέμου ανάμεσα σε Ουκρανία - Ρωσία, που έχει φέρει τεράστια αύξηση στα προϊόντα. Τα σούπερ μάρκετ βλέπουν το τζίρο τους να πέφτει, ωστόσο, προσπαθούν να "σώσουν" όσα μπορούν. Μπορεί τα Lidl να βάζουν συνεχώς προσφορές, ωστόσο, από την άλλη η γνωστή αλυσίδα κάνει άλλες κινήσεις.

Η απόφαση του Σκλαβενίτη

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr, διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία από πλευράς τζίρου, παρά τη μείωση των πωλήσεων που καταγράφεται σε ολόκληρο τον κλάδο λόγω του κύματος ακρίβειας, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης συνεχίζει τις επενδύσεις, υλοποιώντας φιλόδοξο σχέδιο ανακαινίσεων.

Ειδικότερα, εντός του 2022 αναμένεται να ανακαινιστούν περισσότερα από 40 καταστήματα Σκλαβενίτης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ώστε οι πελάτες της αλυσίδας να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τις αγορές τους.

Παράλληλα συνεχίζει αν επενδύει στις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσω του sklavenitis.gr που έχει ήδη επεκταθεί στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Κι όμως δεν είναι μόνο ο Σκλαβενίτης - Ο συνεργάτης που εκτόξευσε την εταιρεία

Ο Σκλαβενίτης είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας και ίσως η πιο ισχυρή στον χώρο των σούπερ μάρκετ, με την «εκτόξευσή» της να φέρει φαρδιά πλατιά τη «σφραγίδα» της οικογένειας και όχι μόνο.

Οι πρώτες σελίδες της ιστορίας της Σκλαβενίτης, γράφονται στη Λευκάδα του μεσοπολέμου. Εκεί, όπως αναφέρεται στο site της «μηχανής του χρόνου» ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης (παππούς των σημερινών επικεφαλής) δημιούργησε επιτυχημένη εταιρεία εισαγωγών ξυλείας και εξαγωγών κρασιών.

Το 1924, γεννιέται ο πρώτος γιος, ο Γιάννης. Τρία χρόνια αργότερα ακολουθεί ο δευτερότοκος Σπύρος και λίγο αργότερα ο Νάσος. Νωρίτερα η οικογένεια είχε αποκτήσει τη Θεοδώρα Σκλαβενίτη, η οποία δεν ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr