Δολοφονία Ανδραβίδα: «Δεν τους σκότωσα για τα χρήματα αλλά για κάτι πιο σοβαρό»

Το κίνητρο του αδίστακτου δολοφόνου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δολοφονία Ανδραβίδα: «Δεν τους σκότωσα για τα χρήματα αλλά για κάτι πιο σοβαρό»

Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας όπου αφάνισε μια ολόκληρη οικογένεια, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία και συγκεκριμένα των δύο γονέων και των μικρών παιδιών του, με την ιατροδικαστική έκθεση να αναφέρει ότι πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά τους.

Οι πληροφορίες για το κίνητρο του δολοφόνου στην Ανδραβίδα

Από την άλλη, στο ερώτημα εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση για τις δολοφονίες των δύο μικρών παιδιών, ο συνήγορος υπεράσπισής του ανέφερε, σύμφωνα με το patrisnews, πως, όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται» ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως, όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

«Έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο παιδιά...» - "Κόλαφος" η δικηγόρος της οικογένειας

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Δευτέρας (7/3) η δικηγόρος της οικογένειας που δολοφονήθηκε από τον άνδρα στην Ανδραβίδα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τάση της ελληνικής κοινωνίας να σιωπά, όταν βλέπει μία άσχημη συμπεριφορά.

«Η ελληνική οικογένεια κωφεύει. Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε. Χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία, πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν ουσιαστικά.

Θα πρέπει να έχουμε όλοι να ανασκουμπωθούμε. Όλοι έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο μικρά παιδιά και σκότωσε τους γονείς τους. Λένε όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού ενδεχομένως κάποια στιγμή να καεί και το δικό σου», είπε χαρακτηριστικά η κα Παναγοπούλου, ενώ στη συνέχεια συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη.