Τραγωδία Πάτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου για τα 2 κορίτσια

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία Πάτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου για τα 2 κορίτσια

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με τον πρόεδρο των ιατροδικαστών Γρηγόρη Λέων, να αναφέρει στο LIVE NEWS τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής και τις έρευνες που θα πρέπει να γίνουν για να απαντηθεί η αιτία θανάτου των τριών παιδιών.

Σχολιάζοντας τις αναφορές για το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου των παιδιών, ο κ. Λέων σημείωσε πως «όλοι οι ιατροδικαστές που δεν συμμετέχουν στη διαδικασία έχουμε δει τις εκθέσεις, τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις των πραγματογνωμόνων που πραγματοποίησαν τις εκθέσεις αυτές, έχουμε δει δηλαδή όλα τα στοιχεία για το θάνατο των δύο παιδιών που έχουν ήδη δημοσιευτεί και εκεί πράγματι έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποκλείσουν αυτό το ενδεχόμενο».

«Εννοείται ότι πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και στο τρίτο παιδί, όμως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr