Κακοκαιρία Φίλιππος: Ποια σχολεία θα παραμείνουν αύριο 11/3 κλειστά

Ανακοινώθηκαν οι περιοχές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κακοκαιρία Φίλιππος: Ποια σχολεία θα παραμείνουν αύριο 11/3 κλειστά

Η κακοκαιρία "Φίλιππος" έκλεισε ορισμένα σχολεία σήμερα Πέμπτη10/3, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Παρασκευή (11/03), ορισμένα σχολεία στην Βορειοανατολική Αττική.

Νέα συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για την αξιολόγηση της πορείας της κακοκαιρίας «Φίλιππος» και τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Αντίστοιχες συσκέψεις πραγματοποιηθήκαν και τις προηγούμενες ημέρες και θα συνεχιστούν, ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο Διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, ενημέρωσε διεξοδικά τους συμμετέχοντες για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και αποφασίστηκε ότι από σήμερα το βράδυ θα απαγορευθεί εκ νέου η είσοδος βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό, καθώς και σε τμήματα της Νέας Οδού. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τις οικείες Δ/νσεις Τροχαίας και τους παραχωρησιούχους διαχείρισης του οδικού δικτύου.

Ως προς τη λειτουργία των σχολείων, η σύσκεψη κατέληξε εκ νέου σε σύσταση να παραμείνουν κλειστά, αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου, σε περιοχές της... διαβάστε εδώ την συνέχεια.