«Με τρεις δόσεις εμβολίου...» - Τα περαστικά του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τι ειπώθηκε μεταξύ τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με τρεις δόσεις εμβολίου...» - Τα περαστικά του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Από το πρωί, κάνει το γύρο της Ελλάδας η είδηση, πως ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι θετικός και νοσεί με κορωνοϊό. Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας πως στο ημερήσιο τεστ που έκανε βγήκε θετικός, και πως θα συνεχίσει να εργάζεται απομονωμένος στο σπίτι του καθώς οι εξελίξεις με τον πόλεμο τρέχουν και πρέπει να είναι ενήμερος για την κατάσταση.

Τα περαστικά του, έσπευσε να στείλει στον πρωθυπουργό και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter και ένα απλό και λιτό μήνυμα.

Tα περαστικά του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό.

«Mε τρεις δόσεις εμβολίου, εύχομαι να το περάσει γρήγορα και χωρίς συμπτώματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δεν έχουν τέλος οι ραγδαίες εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως έξι ομογενείς μας έχασαν την ζωή τους. Με αφορμή την συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση ο o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να στείλει τα δικά του συλλυπητήρια.

Για τους ομογενείς υπήρχαν φόβοι από την αρχή καθώς και για τους δημοσιογράφους που είχαν σταλθεί στην εμπόλεμη ζώνη ώστε να μεταφέρουν τις ειδήσεις από το μέτωπο αλλά και όποια εξέλιξη έβγαινε στο φως της δημοσιότητας ωστόσο όταν άρχισαν τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή άρχισε να εντείνεται και ο φόβος για τους Έλληνες αλλά και τους συγγενείς ανθρώπων στην Ελλάδα που βρίσκονταν στα μέρη όπου έπεφταν οι βόμβες σα βροχή και σφυροκοπούνταν ανελέητα από τις ρωσικές δυνάμεις.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος ομογενών μας, προκαλεί θλίψη και οργή για αυτή την απαράδεκτη πράξη ρωσικής επίθεσης σε αμάχους» Και συνεχίζει: «Συλλυπητήρια στους οικείους τους. Το Ελληνικό Προξενείο στη Μαριούπολη παραμένει ανοιχτό για την παροχή βοήθειας».