Τραγωδία Πάτρα: Ο πραγματικός λόγος που ήθελε να κρατήσει το πανάκι της 7 μηνών κόρης της

Νέες πληροφορίες βγήκαν στην επιφάνεια για την μητέρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ο πραγματικός λόγος που ήθελε να κρατήσει το πανάκι της 7 μηνών κόρης της

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η μητέρα των κοριτσιών σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε πως ζήτησε πίσω το πανάκι του 7 μηνών μωρού της, για «ενθύμιο».

Ωστόσο, στο φως έρχεται μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021 στην οποία αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια έως και τις τροφές του.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται η 9 χρονών κόρη της και ζητά μονόκλινο δωμάτιο, με την πρόφαση ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος. Στο σημείο αυτό γεννάται το ερώτημα γιατί να έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της μικρής Ίριδας.

Οι πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

«Η αρχή τους τέλους…» - Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις. Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης με τα ρεπορτάζ του καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φωτίζει κάποιες πτυχές της υπόθεσης που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αινιγματική ανάρτηση.... διαβάστε την στο athensmagazine.gr