Τραγωδία Πάτρα: Στοιχείο - βόμβα για το θάνατο του μικρότερου παιδιού

Πληθαίνουν τα ερωτήματα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Στοιχείο - βόμβα για το θάνατο του μικρότερου παιδιού

Πληθαίνουν τα ερωτήματα κι τα σύννεφα πάνω από την υπόθεση της Πάτρας και το ξαφνικό θάνατο τριών παιδιών. Ήδη κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στην Πάτρα, και από μέρα σε μέρα αναμένονται να βγουν στο φως νέες εξελίξεις, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο γαϊτανάκι των κατηγοριών προς διάφορες κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η σχέση των γονιών βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών, την ίδια στιγμή που νέα περιστατικά από το παρελθόν με τη μητέρα κάνουν την εμφάνισή τους. Στην εκπομπή Live News, μίλησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτοντας μία άλλη διάσταση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος, που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις ανέφερε ότι η μητέρα σε τηλεοπτική της συνέντευξη ανέφερε ότι ζήτησε πίσω από τις Αρχές το πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο μωρό. Πρόκειται για ένα κομμάτι ύφασμα που ήταν δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού και η μητέρα το είχε ζητήσει ως ενθύμιο.

Το συγκεκριμένο κομμάτι υφάσματος είχε σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Το πλέον περίεργο είναι, ότι η μητέρα με ανάρτησή της στο facebook τον Μάρτιο του 2021 ανέφερε ότι χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια του ως τις τροφές του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλευόταν η 8χρονη και ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο. Τότε είχε αναφέρει ότι ήταν 4-5 εβδομάδων έγκυος.

Η εύλογη απορία που γεννάται είναι ότι αφού η γυναίκα ήταν έγκυος γιατί έσπευσε να χαρίσει το πράγματα του νεκρού παιδιού και αφού το έκανε, για ποιο λόγο ήθελε πάση θυσία το ματωμένο πανάκι.

«Η αρχή τους τέλους…» - Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις. Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης με τα ρεπορτάζ του καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φωτίζει κάποιες πτυχές της υπόθεσης που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αινιγματική ανάρτηση.... διαβάστε την στο athensmagazine.gr