Συναγερμός στον Πειραιά: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο λιμάνι

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συναγερμός στον Πειραιά: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο λιμάνι

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας 21/3 στον Πειραιά καθώς βρέθηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της στην περιοχή του Αργοσαρωνικού. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες ήταν στην πύλη Ε8 του Κεντρικού Λιμένα.

Να τονίσουμε πως η γυναίκα παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος της. Όπως αναφέρουν πρόκειται για μια 44ψρονη γυναίκα η οποία είναι ημεδαπή.

Μάλιστα, από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Να τονίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε άλλη μια άγρια δολοφονία με θύμα μια 29χρονη Ελληνοαμερικανίδα.

Σοκ με τον Αμερικάνο ηθοποιό Μπομπ Σάγκετ - Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα βρέθηκε ο Μπομπ Σάγκετ, ο Αμερικανός κωμικός που έγινε δημοφιλής από την τηλεοπτική σειρά «Full House» τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.

Ο Σάγκετ, ο οποίος έμενε στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα, δεν ανταποκρίθηκε στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιό του. Η αιτία θανάτου -που δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αφού καμία ουσία δεν βρέθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας- δεν έγινε ακόμη γνωστή. Είχε παντρευτεί δύο φορές, ο δεύτερος γάμος του έγινε το 2018 και είχε τρία παιδιά.

"Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές κλήθηκαν στο Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes για μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε επί τόπου. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ. Από την ζωή έφυγε πριν μερικές μέρες κι ένας γνωστός Έλληνας ηθοποιός.