Τραγωδία Πάτρα: "Οι μελανιές προέρχονταν..." - Νέα μαρτυρία "φωτιά"

Οι δηλώσεις του μάρτυρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:

Στην εκπομπή Live News, το απόγευμα της Δευτέρας 21/3, παρουσιάστηκε μία νέα μάρτυρας, η οποία είχε αναλάβει την αποκατάσταση 9χρονης στην τραγωδία της Πάτρας. Η ίδια μίλησε για την συμπεριφορά της μητέρας απέναντι στην ίδια και την κόρη της, ενώ εξηγεί αναλυτικά και την προέλευση των χτυπημάτων στο σώμα της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας. Ωστόσο, αναμένονται να γίνουν και νέες συλλήψεις και ίσως η μαρτυρία αυτή να αποτελέσει σημαντική βοήθεια.

Οι αποκαλύψεις του νέου μάρτυρα για την τραγωδία στην Πάτρα

«Ένα Σάββατο έλαβε ο κύριος… μία φωτογραφία στο Viber με μελανιές στα χέρια του παιδιού και μου το προώθησε αμέσως, με τη σύσταση της μητέρας, γραπτή σύσταση, να προσέχουν με πιο πολύ πως πιάνουμε το παιδί, γιατί μελανιάζει πιο εύκολα. Του εξήγησα πως είναι αδύνατον να έχει συμβεί στα χέρια μας, ούτε από τη νοσηλεύτρια ούτε από εμένα. Την Τζωρτζίνα την είχαμε παραπάνω από μπιμπελό. Η αλήθεια είναι πήγα την Δευτέρα, το παιδί ήρθε κανονικότατα και εκεί διαπίστωσα ότι οι μελανιές προέρχονταν από μία βίδα», ανέφερε η γυναίκα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τις μελανιές: «Λόγω της υπερτονίας της κλείδωνε απίστευτα στα χέρι της. Διαπίστωσα πως προερχόταν από μία συγκεκριμένη βίδα στο καρότσι, γι’ αυτό τα σημάδια δεν ήταν της ίδιας ημέρας. Αφού το διαπίστωσα αυτό ζήτησα να μιλήσω και με τους δύο γονείς, όχι μόνο με την κυρία Ρούλα. Στην αρχή μου είπε ότι δεν ήταν εύκολα να μιλήσω και με τον κύριο Μάνο, γιατί έκανε μεταφορές και γύρναγε στις 10 το βράδυ. Περίμενα έναν γονιό να έρθει, να κατεδαφίσει το ΚΔΑΠ βλέποντας το παιδί του με αυτές τις μελανιές. Η αντίδραση ήταν πολύ ήπια σε σημείο παραίνεσης. Εξήγησα ότι θα περιμένω γιατί θέλω να μιλήσω και στους δύο, δεν δέχομαι να μιλήσω στον ένα γονιό. Εγώ δεν γνώριζα εάν ήταν μαζί ή όχι το ζευγάρι, δεν με αφορούνε. Την άλλη ημέρα ήρθαν και οι δύο. «Ήμουν πολύ επιθετική, γιατί με έπνιγε το δίκιο. Εκείνοι ήταν και οι δύο πολύ συγκαταβατικοί. Μου είπαν ότι εάν είχαν την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να την κακοποιούσαμε θα είχαμε κινηθεί νομικά και τους απάντησα ότι κι εγώ το ίδιο θα έκανα».

Όσον αφορά τη συμπεριφορά της μητέρας της μικρής: «Με τη μητέρα δεν είχα καλή επικοινωνία. Μία φορά έλειπε η νοσηλεύτρια και της εξήγησα εγώ σαν υπεύθυνη δεν μπορούσα να τη δεχτώ (σ.σ. την Τζωρτζίνα) επειδή το παιδί σιτιζόταν από γαστροστομία και δεν ήξερα. Της είπα ότι δεν μπορουσα να εξυπηρετήσω το παιδί και έγινε φασαρία. Μου είπε ότι δεν μπορώ να, μην πάρω το παίδι και ότι είμαι υποχρεωμένη. Της είπα ότι δεν μπορώ καν να της δώσω νερό και είπε “δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό δεν έχει 40 βαθμούς έξω. Τότε έχασα την ψυχραιμία μου και της απάντησα “εγώ στο παιδί μου δίνω νερό και τον χειμώνα”».

«Εμάς στο κέντρο το γέλιο και το κακάρισμαά της μάς έκανε εντύπωση. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο, δεν ξέρω πώς ήταν στο σπίτι της», επισήμανε η μάρτυρας.

Στο τέλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή η συνοδός μου είπε ότι πήρε πήρε κλαμένο το παιδί δύο φορές. Πολύ άσχημα παραλάβαμε και το παιδί μετά τη μαγνητική. Το παιδί ήταν χάλια δεν μπορούσαμε με τίποτα να την κάνουμε να ενδιαφερθεί και να γελάσει. Η μητέρας μας είπε ότι ήταν έτσι επειδή της είχαν ολική νάρκωση στη μαγνητική».

«Ακούμε ότι σε σκοτώσαμε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της θείας για τον ένα χρόνο από το θάνατο του μωρού

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή το μωρό της οικογένειας στην Πάτρα και έτσι η θεία του, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, ενώ η βασική μάρτυρας αποκάλυψε πως δέχεται απειλές.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ… Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε, ότι… ότι… ότι… Τουλάχιστον εσύ καρδιά μου μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα ξέρει ότι και εσύ και οι άλλες δύο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε άδικα από κοντά μας…

Κοριτσάρες μου μιλήστε. Εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» έγραψε χαρακτηριστικά η θεία.

Πάτρα ανάρτηση θείας