Τραγωδία Πάτρα: «Η μητέρα λέει την αλήθεια» - Όλα όσα υποστήριξε ο πατριός

«Θα λάμψει η αλήθεια, θα δείτε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Η μητέρα λέει την αλήθεια» - Όλα όσα υποστήριξε ο πατριός

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εξελίξεις με την υπόθεση στην Πάτρα σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών καθώς ο κλοιός έχει σφίξει ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα, ο πατριός της μητέρας που έχασε τις κόρες της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» και μίλησε για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ προσωπικά σαν πατριός, γιατί η μάνα της την ξέρει επειδή την έχει γεννήσει, δεν περίμενα ποτέ ούτε τις τοξικολογικές, ούτε τις ιστολογικές για να δω αν το παιδί μου λέει αλήθεια. Σας μιλάω πολύ ειλικρινά. Λέει την αλήθεια.

Πιστεύω ότι μπορεί να είναι και κάτι γενετικό. Όταν βγουν όλα, μπορεί και να είναι κάποια συγκυρία. Θα λάμψει η αλήθεια, θα δείτε. Θα βγουν τα αποτελέσματα και όπως διάβασα σε ένα άρθρο, να περιμένουμε και θα δείτε. Αυτό είναι και τελείωσε».

Οι δηλώσεις του πατριού για την τραγωδία στην Πάτρα

«Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια!» - Νέα μαρτυρία για την 33χρονη

Λίγες ώρες πριν από τις συλλήψεις που πιθανολογείται πως θα γίνουν από τις Αρχές για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα, εξακολουθούν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μαρτυρίες ανθρώπων από το περιβάλλον της μητέρας.

Ακόμη μια νέα σοκαριστική πληροφορία είδες το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης 22/3 στο Πρωινό, όταν φίλη των γονιών από την Πάτρα προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για την 33χρονη.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η 33χρονη μετά το θάνατο της 3χρονης πίστευε πως της έχουν κάνει μάγια και γι’ αυτό πέθανε το παιδί της και μιλούσε συνεχώς για την κακοτυχία της και τη γλωσσοφαγιά, αποδίδοντας τον θάνατο της σε μάγια.

Η συγκεκριμένη φίλη διέψευσε μάλιστα τις φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει κουκουλωμένη για να ανάψει τα καντήλια των κοριτσιών, μιας και ανέφερε πως πληρώνει άνθρωπο για να το κάνει και πως δεν επισκέπτεται τα κορίτσια γιατί μάλλον φοβάται την κατακραυγή.