Τραγωδία Πάτρα: Μπέρδεψε τα λόγια του ο Ευαγγελάτος και προδόθηκε - Γνωρίζει κάτι παραπάνω για την υπόθεση;

Ασύλληπτο σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Μπέρδεψε τα λόγια του ο Ευαγγελάτος και προδόθηκε - Γνωρίζει κάτι παραπάνω για την υπόθεση;

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του τρίτου παιδιού, της 9χρονης δηλαδή, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ανθρωποκτονιών και εντός ολίγων ημερών σύμφωνα με τους αρμόδιους αναμένεται να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση που τάραξε όλο το πανελλήνιο, αυτή την της Πάτρας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους δημοσιογράφος που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις. Ο αστυνομικός συντάκτης μέσα από τις αποκαλύψεις του στην εκπομπή «Live news» στο Mega έχει βοηθήσει την κοινή γνώμη να σχηματίσει εικόνα για τα συμβάντα.

Το σαρδάμ του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση της Πάτρας μήπως τον πρόδωσε;

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσιάστηκαν νέα δεδομένα για την υπόθεση της Πάτρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε ένα σαρδάμ που «δείχνει» την έκβαση της ιστορίας.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, πράγματι μπερδεύτηκε και μίλησε για «φόνο της Μαλένας» υπονοώντας ότι το μικρό κορίτσι δολοφονήθηκε, την ίδια ώρα που αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ελπίζοντας ότι θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

«Ήξερα ότι ο πατέρας είχε μεταφέρει τα όργανα του παιδιού...»

Στην εκπομπή το Πρωινό, προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/3, μια νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα, την ίδια ώρα που η μητέρα είναι έτοιμη να μιλήσει για όλα, μια στενή φίλη του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή για την συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά και το πως τα αντιμετώπιζαν.

«Ο πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τα παιδιά τους. Από τότε δηλαδή με την 11χρονη, βγήκαν στην Πάτρα και κατηγόρησαν τη μητέρα. Δεν θέλει να αποδειχτεί ότι αυτά που ακούγονται τέλος πάντων, ότι μπορεί να έχει κάνει κακό η 33χρονη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας ήταν πιο τρυφερός από τη μητέρα. Η 33χρονη ήταν λίγο περίεργη, μόνο αυτό. Ήταν πιο πολλές ώρες με εκείνον, ειδικά η 9χρονη. Λόγω του ότι δούλευε κιόλας, τα φρόντιζε ο πατέρας πιο πολύ τα παιδιά και γιαγιά τους, βέβαια η 9χρονη είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί ειδικά όταν ήταν μαζί με τον μπαμπά.

Μου κάνανε πολλά πράγματα περιέργεια εμένα να σου πω την αλήθεια. Ήταν πολύ περίεργη, είχε κάποια ψιλοθεματάκια. Έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια τον πατέρα ότι να ειδοποιήσει ότι κάτι είχε πάθει το μικρό. Εμένα μου είχαν αναφέρει ότι δεν είχε κάτι το παιδί, ότι είχε γαστρεντερίτιδα».

Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωε το γεγονός ότι ο πατέρας ήταν εκείνος ο οποίος μετέφερε τα όργανα του παιδιού με ένα φορτηγό, μέσα σε έναν κουβά.