Νέα μαρτυρία στην υπόθεση της Πάτρας - «Tα λάτρευαν τα παιδιά τους...»

Η αποκάλυψη για το ζευγάρι

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νέα μαρτυρία στην υπόθεση της Πάτρας - «Tα λάτρευαν τα παιδιά τους...»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας διαδέχονται η μία την άλλη, την ίδια ώρα που ένα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ο προέβη σε αποκαλύψεις που ρίχνουν φως στη σκοτεινή υπόθεση των τριών θανάτων των κοριτσιών.

Οι δηλώσεις ατόμου από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στην Πάτρα

«Tα λάτρευαν τα παιδιά τους. Ακολούθησαν δρόμους χωριστούς και ίσως είναι καλύτερα για όλους. Το γεγονός ότι χωρίς να τους ξέρουν, πως είναι σαν άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή και καθημερινά να αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα σχόλια και τις ύβρεις σίγουρα είναι ένα κομμάτι που μας έχει όλους στενοχωρήσει, μας έχει δημιουργήσει θυμό…δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα γι’ αυτό…», είπε χαρακτηριστικά άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κούσουλου για την υπόθεση της Πάτρας

Νέες πληροφορίες για το τραγικό και μέχρι στιγμής ανεξήγητο συμβάν της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον Πέτρο Κούσουλο, έπειτα από ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η 3χρονη, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι έρευνες για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζονται και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παίρνουν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για την 9χρονη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί υποστήριξαν πως η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη στις 29 Ιανουαρίου 2022, δεν δικαιολογείται αφού μία ώρα πριν το παιδί αφήσει την τελευταία του πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς. Οπως υποστήριξαν οι γιατροί, η Τζωρτζίνα βάσει των εξετάσεων θα μπορούσε να παρουσιάσει μία μικρή κρίση λόγω εγκεφαλοπάθειας και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η ανακοπή.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, οι γιατροί κατά πάσα πιθανότητα είχαν «ψευδή εικόνα» για την κατάσταση, αφού σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορεί η λευχαιμία να είχε προκληθεί από χρόνια δηλητηρίαση.