Τραγωδία Πάτρα: Ορίστηκε ημερομηνία εκταφής του 3,5 ετών κοριτσιού

Οι εξελίξεις τρέχουν...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ορίστηκε ημερομηνία εκταφής του 3,5 ετών κοριτσιού

Μια νέα πολύ σημαντική είδηση που αφορά στην υπόθεση της Πάτρας με τα 3 νεκρά κορίτσια ήρθε στο φως μέσα από την εκπομπή T-Live το μεσημέρι της Πέμπτης. Συγκεκριμένα με πλάνα που έδειχναν τον τάφο του 3,5 παιδιού που πέθανε, έγινε γνωστό πως θα προχωρήσει η εκταφή της μεταξύ 10 και 19 Απριλίου.

Ασφαλώς και για να δόθηκε έγκριση για κάτι τόσο σοβαρό έχουν παρέμβει οι αρμόδιες αρχές και σίγουρα η ιατροδικαστική εξέταση θα φωτίσει περαιτέρω όλο αυτόν τον εφιάλτη. Να σημειωθεί εδώ πως σχετικά με τη φήμη για τα οστά του ενός παιδιού, που λέγεται ότι μετέφερε ο πατέρας υπάρχει σοβαρή απάντηση.

Θα γίνει η εκταφή της 3,5 χρονών κόρης που πέθανε στην Πάτρα

«Είναι ράκος οι δύο γονείς προσπαθούν να...»

Οι εξελίξεις για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα είναι καταιγιστικές και δεν έχουν σταματημό, καθώς συνεχώς νέοι μάρτυρες εμφανίζονται. Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 μια νέα μαρτυρία βγήκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι οποία έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του πατέρα που έσπασε τη σιωπή του)

Πρόκειται για ένα φιλικό προς τους γονείς πρόσωπο, το οποίο προσπάθησε να τους υποστηρίξει και να αλλάξει την εικόνα με την οποία τους παρουσιάζουν τα media.

«Tα λάτρευαν τα παιδιά τους. Ακολούθησαν δρόμους χωριστούς και ίσως είναι καλύτερα για όλους. Το γεγονός ότι χωρίς να τους ξέρουν, πως είναι σαν άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή και καθημερινά να αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα σχόλια και τις ύβρεις σίγουρα είναι ένα κομμάτι που μας έχει όλους στενοχωρήσει, μας έχει δημιουργήσει θυμό…δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα γι’ αυτό…», τόνισε χαρακτηριστικά.