«Εφόσον αισθάνεται τόσο δυνατός...» - Σκληρή απάντηση των Jumbo στον Σκλαβενίτη

Τι συνέβη με τον Απόστολο Βακάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εφόσον αισθάνεται τόσο δυνατός...» - Σκληρή απάντηση των Jumbo στον Σκλαβενίτη

O πρόεδρος της Jumbo, Απόστολος Βακάκης, αναφέρθηκε στo θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές απατώντας σε εργαζόμενους και... Σκλαβενίτη! Επίσης, μετά τις αλλαγές που θα έρθουν στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μαθαίνουμε για μια κίνηση ματ που θα αυξήσει τις πωλήσεις στο 100%.

Η αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, που προκήρυξε 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Κυριακή καλώντας παράλληλα σε κινητοποίηση των συνδικάτων έξω από το κατάστημα Jumbo της περιοχής την προσεχή Κυριακή, έφερε την απάντηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας παιχνιδιών.
Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο της πόλης της Ηπείρου εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Καλούμε όλη την κοινωνία, όλους τους εργαζόμενους να παραβρεθούμε την Κυριακή στις 10:30 για διαμαρτυρία έξω από τα Jumbo. Θα είμαστε σύσσωμοι εκεί την Κυριακή και κάποιες άλλες μέρες αμέσως μετά θα δώσουμε τέτοιο υλικό και στην αγορά της Πρέβεζας και σε άλλες περιοχές ώστε να δείχνουμε στους εργαζόμενους και στην κοινωνία πως δεν μας λείπει ο χρόνος αλλά το χρήμα. Θα πρέπει να θέσουμε την κοινωνία προς των ευθυνών της, πρέπει από μόνοι μας να μποϊκοτάρουμε τα καταστήματα που ανοίγουν όλες τις Κυριακές του χρόνου»... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr