Τραγωδία Πάτρα: Σοκάρει η ποσότητα Κεταμίνης που βρέθηκε στην 9χρονη - «Μία μεγάλη δόση μπορεί να...»

Πρέπει να καταθέσουν γιατροί και γονείς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Σοκάρει η ποσότητα Κεταμίνης που βρέθηκε στην 9χρονη - «Μία μεγάλη δόση μπορεί να...»

Νέες ανατριχιαστικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση και τον θάνατο της 9χρονης κοπέλας στην Πάτρα ήρθαν στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3 μέσα από την εκπομπή Live News. Σύμφωνα με τον πολύ γνωστό ιατροδικαστή Χαράλαμπο Κούτση μετά από ειδικές εξετάσεις βρέθηκε κάτι αρκετά ύποπτο.

Πιο αναλυτικά, μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, μιας καταπραϋντικής ουσία αρχίζει να ξενίζει τους γιατρούς και τους βάζει σε περαιτέρω έρευνες. Από ότι φαίνεται θα πάρει και άλλη παράταση η εξιχνίαση της υπόθεσης από την τελευταία πρόβλεψη μετά τα νέα που προέκυψαν.

Οι δηλώσεις του ιατροδικαστή για την ποσότητα κεταμίνης, που βρέθηκε στην 9χρονη

«Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά», ανέφερε χαρακτηστικά στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.

Στα ύψη η ουσία τροπονίνης στην 9χρονη - Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση

Η υπόθεση στην Πάτρα με τα τρία νεκρά παιδιά έχει καθηλώσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας που αναμένονται από μέρα σε μέρα θα δώσουν πολύτιμες απαντήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», φαίνεται πως εντοπίστηκαν στον οργανισμό της 9χρονης, αυξημένα επίπεδα της ουσίας τροπονίνης. Επιπλέον, πηγή της εφημερίδας ανέφερε ότι αυτές θα δείχνουν «παθολογικά και μόνο αίτια για την μικρή».