Έκτακτη εξέλιξη με τον Σκλαβενίτη - Μόλις ανακοινώθηκε πως...

Τι συμβαίνει με τα αγπημένα σούπερ μάρκετ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη εξέλιξη με τον Σκλαβενίτη - Μόλις ανακοινώθηκε πως...

Ο Σκλαβενίτης συνεχίζει την επέκτασή του παρά τις δυσκολίες, με την εταιρεία να ετοιμάζεται για ακόμη ένα σημαντικό «βήμα», που θα τη βοηθήσει σε περαιτέρω «γιγάντωσή» της, παίρνοντας παράλληλα μια σημαντική απόφαση για τους καταναλωτές της.

Εντός του δευτέρου τριμήνου του 2022, όπως αναφέρει το kathimerini.gr, προγραμματίζεται να τεθεί σε λειτουργία, σύμφωνα με κύκλους κοντά στη διοίκηση, το νέο ehub (αποθηκευτικό κέντρο για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών) του ομίλου «Σκλαβενίτη» στην Αττική. Το νέο ehub που βρίσκεται στην Κάτω Κηφισιά θα εξυπηρετεί τις ηλεκτρονικές παραγγελίες που γίνονται στο eMarket –το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης»– κυρίως από τις περιοχές των βορείων προαστίων.

Την ίδια ώρα, βεβαίως, ο όμιλος συνεχίζει να αναζητεί χώρους για τη δημιουργία και άλλων ehubs στην Αττική έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος παράδοσης των ηλεκτρονικών παραγγελιών που σήμερα στην Αττική είναι έξι ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι οι βασικοί ανταγωνιστές της «Σκλαβενίτης» έχουν καταφέρει να παραδίδουν παραγγελίες ακόμη και εντός της ίδιας ημέρας, κάτι που η «Σκλαβενίτης» το επιτυγχάνει μόνο για τις παραγγελίες που γίνονται μέσω της πλατφόρμας efood και μέσω της οποίας βεβαίως δεν διατίθενται όλοι οι κωδικοί... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr