Τραγωδία Πάτρα: Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου μετά τη σύλληψη της μητέρας

«Σύντομα νέο space να πούμε πολλά για την υπόθεση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου μετά τη σύλληψη της μητέρας

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας έχουν καθηλώσει το πανελλήνιο καθώς η μητέρα των τριών παιδιών αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα αφού πρώτα της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μικρή 9χρονης.

Από την άλλη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Live News» αποκάλυψε s ότι βρέθηκε κεταμίνη στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας, γεγονός που δρομολόγησε εν τέλει και την ποινική δίωξη. Μάλιστα, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα είναι η μέρα που τα παιδάκια μας βλέπουν και χαμογελούν. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα εύστοχα σχόλια σας όλο αυτό το διάστημα για την υπόθεση. Σύντομα νέο space να πούμε πολλά για την Πάτρα».

Η ανάρτηση για την τραγωδία στην Πάτρα

Φυγάδευσαν τα ξημερώματα τους συγγενείς της από το σπίτι της Ρούλας

Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μάλλον επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο για το θάνατο των παιδιών, έπειτα από την προσαγωγή της μητέρας χθες Τετάρτη 31/3 στη ΓΑΔΑ και τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της.

Από εχθές λοιπόν, εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, οργισμένοι και φανερά αγανακτισμένοι, και με φωνές και συνθήματα απευθύνονταν τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της που είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι για να μην έρθει αντιμέτωπη με την οργή του λαού.

Όλη την ημέρα λοιπόν, από την ώρα που έγινε γνωστό πως η μητέρα κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, το σπίτι της φυλαγόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσει τον κόσμο που προσπαθούσε να πλησιάσει το σπίτι. Οι γονείς και η αδερφή της, τα ξημερώματα μπόρεσαν και έφυγαν με την βοήθεια των Αρχών όταν πια είχαν φύγει όλοι από γύρω ενώ να σημειώσουμε πως και οι γύρω δρόμοι από το σπίτι είναι κλειστοί με κορδέλες που τοποθέτησαν οι αστυνομικοί.