Σε δυο μήνες αναμένεται... - Σημαντική είδηση για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε δυο μήνες αναμένεται... - Σημαντική είδηση για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την αλυσίδα του Σκλαβενίτης, καθώς σε δύο μήνες αναμένεται η λειτουργία του δεύτερου dark store του ομίλου στην Αθήνα, ενώ για το φθινόπωρο δρομολογούνται τα εγκαίνια στα δύο νέα φυσικά καταστήματα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Γλυφάδα, όπως γράφει η naftemporiki.gr.

Παρά τη δύσκολη συγκυρία με την κρίση που αφορά το κόστος ενέργειας και τις επιπτώσεις του πολέμου και κατ’ επέκταση τον περιορισμό της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της Σκλαβενίτης (δείτε τι έκανα πριν λίγες ημέρες και συγκίνησαν), που προβλέπει κεφάλαια περί τα 50 εκατ. ευρώ, διατηρείται απρόσκοπτη στον τομέα της ενίσχυσης του δικτύου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πληροφορίες της «Ν» αναφέρουν ότι σε βάθος διμήνου αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο dark store του ομίλου στην Αθήνα στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς, το οποίο θα καλύψει κυρίως τις ανάγκες της Αττικής.

Την επόμενη χρονιά Στον σχεδιασμό της αλυσίδας φέρεται ότι περιλαμβάνεται η δημιουργία και τρίτου dark store στην Αττική, με τις πληροφορίες να τοποθετούν μια τέτοια εξέλιξη να λαμβάνει χώρα την επόμενη χρονιά. Η διεύρυνση του αριθμού των χώρων αποθήκευσης αφορά την υποστήριξη των ηλεκτρονικών πωλήσεων της αλυσίδας κυρίως σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ για την Πάτρα και τη Λάρισα, η κάλυψη των παραγγελιών γίνεται μέσω τοπικών hyper καταστημάτων της αλυσίδας, καταλήγει η naftemporiki.gr.

Σημαντική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη! Αν είστε πελάτες σας αφορά

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ενημέρωσαν τους πελάτες τους με ανακοίνωση τους, πως σε βάρος της εταιρείας επιχειρείται μεγάλη απάτη.

Αγαπητοί μας Πελάτες σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, καθώς και σήματα, φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου μας, σε δήθεν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, Δωροεπιταγές για αγορές στα Καταστήματά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και επισημαίνουμε ότι η εταιρεία μας.... διαβάστε εδώ την συνέχεια.