Τραγωδία Πάτρα: «Με ρώταγε αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ...» - Μάρτυρας αποκαλύπτει στο Πρωινό

« Μετά με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο από το ανθρωποκτονιών»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Με ρώταγε αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ...» - Μάρτυρας αποκαλύπτει στο Πρωινό

Άλλη μια ραγδαία εξέλιξη της υπόθεσης που έχει αφήσει παγωμένο το πανελλήνιο, αυτή της Πάτρας, ήρθε στο φως τη δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης 31/3 μέσα από τον αέρα του Πρωινού. Η έμπειρη ρεπόρτερ της εκπομπής Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε πως:

«Άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων, αποκάλυψε χθες το βράδυ σε live συζήτηση στο Twitter, πως κλήθηκε από άνθρωπο της Ρούλας που ζήτησε τη βοήθειά του, έτσι ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο για το πού βρίσκεται στην Αθήνα, πού μένει και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μάθει για τον Μάνο. Αυτό το βίντεο έκανε τον Μάνο να φοβηθεί».

Η μαρτυρία στον αέρα του Πρωινού

«Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να τις προφυλάξω, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Ζήτησε συνοδεία γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε μάθει από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος που έχει πάει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά.

Μετά με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο από το ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθω προς τα πού πάει η υπόθεση, ενώ το τρίτο και το σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα.

«Με πήρε τηλέφωνο και με τάραξε πολύ, ήταν...» - Ο Τάσος Ντούγκας αποκαλύπτει

Μετά από τις αποκαλύψεις και τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών από την Πάτρα, το πρωί της Πέμπτης 31/3 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ άλλων φιλοξενήθηκε και ο δικηγόρος Τάσος Ντούγκας. Ο γνωστός νομικός ήταν πρόσφατα καλεσμένος και στο «Φως στο τούνελ» και όπως αποκάλυψε μετά την εκπομπή δέχτηκε τηλεφώνημα από την 33χρονη κατηγορούμενη σήμερα μητέρα που σχεδόν του ζήτησε εξηγήσεις για όσα ανέφερε.

«Δέχτηκα μία κλήση. Μετά από κάποιες ερωτήσεις σε μία εκπομπή σαφώς δεν θα την έπαιρνα τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο. Είχε αντίρρηση για αυτά που έλεγα.

Ήταν ένα τηλεφώνημα που με τάραξε πάρα πολύ. Ήταν ξεκάθαρα χειριστική. Στην αρχή προσπαθούσε να απολογηθεί, μετά ήταν χειριστική και μετά έγινε επιθετική» είπε ο νομικός.