Πάτρα: «Ήθελαν να τη χτυπήσουν και να τη στοχοποιήσουν» - Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής της Ρούλας μετά την σύλληψή της

«Ήταν μια μάνα υπόδειγμα! Είμαστε δίπλα στη Ρούλα μέχρι τελικής πτώσεως»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ήθελαν να τη χτυπήσουν και να τη στοχοποιήσουν» - Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής της Ρούλας μετά την σύλληψή της

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 31/3 η αδερφή της στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα. Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για την αδερφή της, την υπόθεση της οποίας ανέλαβε πριν από λίγο νέος δικηγόρος.

Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την σύλληψή της

Η αδερφή της, που απολύθηκε σήμερα 31/3 από την δουλειά της, αρνήθηκε με τις σειρά της οτιδήποτε ακούγεται γύρω από το όνομα της Ρούλας, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως η Ρούλα αγάπαγε όσο τίποτα τα παιδιά της και πως ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Η ίδια έκανε λόγο και για το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε χθες 30/3 το βράδυ έξω από το σπίτι τους, προκειμένου να λιντσάρουν την οικογένεια, με αποτέλεσμα τα ξημερώματα οι αστυνομικές δυνάμεις να χρειάζονται να τους φυγαδεύσουν.

Παράλληλα, η αδερφή της επισήμανε πως τα παιδιά ήταν ολόκληρη η ζωή της Ρούλας και πως ο καθένας πενθεί με τον δικό του τρόπο. Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή και η μητέρα της Ρούλας προχώρησε στην πρώτη την συνέντευξη.

«Γύρω στις 5 ήρθαν οι αστυνομικοί και είπαν της Ρούλας ότι “σε δύο ώρες θα είσαι πίσω”. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ενημέρωσα τον δικηγόρο, τον κ. Λύτρα. Ενημέρωσα τον θείο μου, ήρθε ο πατέρας του Μάνου, ήρθε η μητέρα μου με τον πατριό μου. Ο πατέρας μου δεν μπόρεσε να μπει με αυτό που γινόταν. Ήταν ανεπίτρεπτο. Πού είναι οι θεσμοί; Ποιος μας προστάτεψε; Σπάσανε την πόρτα. Ο κόσμος δεν την έχει ζήσει και όποιος δεν την έχει ζήσει δεν έχει δικαίωμα να έχει άποψη.

Τα παιδιά δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα, ποτέ παραμελημένα. Ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα. Δεν μπορώ να καταλάβω πού το στηρίζουν. Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική. Δεν μπορεί να έχει σκοτώσει το παιδί της. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο. Λένε ότι έβαλε μια ουσία στο παιδί. Πού την προμηθεύτηκε αφού δεν έφυγε από το νοσοκομείο; Ήθελαν να τη χτυπήσουν και να τη στοχοποιήσουν μερίδα δημοσιογράφων και του κόσμου. Ήταν μια μάνα υπόδειγμα. Είμαστε δίπλα στη Ρούλα μέχρι τελικής πτώσεως. Ξέρουμε ποια είναι η Ρούλα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Πότε και τι ώρα;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την τραγωδία στην Πάτρα όπου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες καθώς πριν από λίγη ώρα είδαμε την Ρούλα Πισπιρίγκου να ανεβαίνει τα σκαλιά των δικαστηρίων για να βρεθεί στον εισαγγελία υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ωστόσο η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι όπου αναμένεται να απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα καθώς κατηγορείται ότι δολοφόνησε την κόρη της, Τζωρτζίνα από πρόθεση.

Επιπλέον να τονίσουμε πως ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης ανακοίνωσε πως παραιτήθηκε από την συγκεκριμένη υπόθεση.