«Άλλο ένα οδυνηρό παράσημο...» - Το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού στην Νικολούλη

«Ξέρει ήδη στο υπογράφω»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Άλλο ένα οδυνηρό παράσημο...» - Το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού στην Νικολούλη

Όλη η Ελλάδα είναι βυθισμένη στην απόλυτη θλίψη, καθώς έγινε δυστυχώς- αν ισχύει- , αυτό που περίμεναν οι αρμόδιοι και οι ειδικοί που ασχολούνταν με την υπόθεση της Πάτρας, η σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους την οργή και τον αποτροπιασμό τους για αυτή την εξέλιξη, έτσι και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα προς την Αγγελική Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε με την έρευνα και βοήθησε στην εξιχνίαση.

Το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού στην Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε το συγκεκριμένο τρέιλερ με τους ακόλουθούς της στο Instagram γράφοντας: "Αχ ρε Αγγελική Νικολούλη... Άλλο ένα οδυνηρό παράσημο στο πέτο σου...".

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά μάλιστα που η Ναταλία Γερμανού αναφέρει δημόσια την Αγγελική Νικολούλη σε σχέση με την υπόθεση, αφού και στις 26 Μαρτίου σχολίασε tweet γράφοντας. "Είναι η μόνη που έχει άκρες παντού γι΄αυτό κρεμόμαστε από τα χείλη της... Ξέρει ήδη στο υπογράφω."

«Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε ενέσεις...»

Για την δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα 30/3 και πριν από λίγο έφτασε στην ανακρίτρια. Φυσικά, το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις, με την Κατερίνα Καινούργιου να προχωρά το πρωί της Πέμπτης 31/3 σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα, μέσα από την εκπομπή της

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο θέλει να γίνει μαμά και για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές…. Να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάνε…Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, 15 μέρες, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να…. Δε μπορώ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.