Πάτρα: «Δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της» - "Καταπέλτης" ο tattoo artist της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Όταν βγήκε από το νοσοκομείο η Τζωρτζίνα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της» -

Η κάμερα του «Live News» βρέθηκε στο στούντιο όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει τατουάζ αφιερωμένα και στα τρία της παιδιά. Ο ιδιοκτήτης του studio τατουάζ στην Πάτρα, Γιώργος Βέρρας αποκάλυψε πως η 33χρονη μητέρα είχε κάνει ως «πρώτο τατουάζ μία μητέρα να σηκώνει στον αέρα ένα μωρό, για την Μαλένα».

«Αργότερα όταν έφυγε από τη ζωή η Ίριδα, έκανε το όνομά της, ένα σταυρό, ένα καρδιογράφημα και μία καρδιά, την ημερομηνία γέννησης και την ημερομηνία θανάτου» ανέφερε ο κ. Βέρρας.

Για κάθε μωρό που πέθαινε, έκανε και από ένα τατουάζ μετά, εκτός από τη Τζώρτζινα που έγραψε το όνομά της, πριν το θάνατό της,« και όταν βγήκε από το νοσοκομείο έκανε ένα καρδιογράφημα και τη φράση “Life goes on”».

Ο κ. Βέρρας επισήμανε πως του έκανε εντύπωση η ηρεμία που έβγαζε η μητέρα, «δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της», ενώ νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για τον πατέρα.

«Με έχει στοιχειώσει ο θάνατος της Τζωρτζίνας»

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha επικεντρώθηκε σήμερα 31/3 στην υπόθεση της Πάτρας και στην Ρούλα Πισπιρίγκου που φέρεται να δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της. Τις εξελίξεις για την υπόθεση εξήγησε καλύτερα η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου.

«Παρακολουθώ ξανά και ξανά τις συνεντεύξεις της μητέρας. Έχει πει, λοιπόν, στις συνεντεύξεις της ότι η Τζωρτζίνα της θύμισε την Μαλένα στις τελευταίες στιγμές, είχε τις ίδιες αντιδράσεις. Μένει τώρα οι επιστήμονες να ψάξουν – ιατροδικαστές, γιατροί, ειδικοί, η ελληνική αστυνομία – αν έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο παιδιά της. Και αν ναι, με ποιον τρόπο. Έχει δώσει κεταμίνη και στα άλλα δυο της παιδιά;

Αν έχει δώσει και επειδή έχουν βγει οι τοξικολογικές της Μαλένας δεν έχει βρεθεί κάτι και αν δεν υπάρχει έτσι ώστε να γίνει επαλήθευση. Μπορεί ωστόσο να μην έχει βρεθεί στις τοξικολογικές κάτι γιατί πρώτον να είναι άλλη η διαδικασία του θανάτου αν έχει σκοτώσει και την Μαλένα και δεύτερον μπορεί να έχουν μεταβολιστεί οι ουσίες, να έχουν φύγει από τον οργανισμό και να βρεθούν ενδεχομένως στο συκώτι.

Η αλήθεια είναι ότι με έχει στοιχειώσει η εικόνα του θανάτου της Τζωρτζίνας και ενδεχομένως και των άλλων παιδιών. Γιατί πλέον από χθες ξέρουμε πώς πέθανε, ξέρουμε τη διαδικασία. Είναι μόνη της η μητέρα με την Τζωρτζίνα μέσα στο δωμάτιο. Σύμφωνα με την αστυνομία της δίνει την κεταμίνη. Η κεταμίνη αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς, παθαίνει ταχυκαρδία. Στη συνέχεια λέει η μητέρα δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν τα παιδιά.

Η μάνα είναι εκεί, το βλέπει να αργοπεθαίνει. Στη συνέχεια προκαλεί βραχυκαρδία, αρχίζει και σβήνει το παιδί. Το έχει πει η μάνα… Είναι συνταρακτικό να σκεφτούμε ότι αυτό το παιδί κοιτούσε την μάνα στα μάτια χωρίς να μπορεί να μιλήσει, γιατί σύμφωνα με την αστυνομία σε προηγούμενη απόπειρα το είχε αφήσει τετραπληγικό.

Έχουμε μιλήσει πολύ με την Ρούλα Πισπιρίγκου και εγώ και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Η αίσθηση που εγώ έχω αποκομίσει είναι μια γυναίκα πολύ χειριστική, μας έχει βγάλει και πολύ έντονο ρυθμό όταν της αναφέραμε ότι στις τοξικολογικές είναι το «κλειδί». Μας ζητούσε να πούμε πράγματα στην εκπομπή, πράγματα τα οποία τα περνούσαμε ως το περιβάλλον της. Σατανικά έξυπνη… Μιλούσε με αρκετούς δημοσιογράφους. Προσπαθούσε να χειριστεί τους δημοσιογράφους και να τους περάσει τη δική της αλήθεια. Εκτιμώ πως δεν θα ομολογήσει…».