Τραγωδία Πάτρα: Τι αναζητούσε η Ρούλα στο διαδίκτυο; - Νέα βόμβα από Λαμπρόπουλο

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι εκεί προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Τι αναζητούσε η Ρούλα στο διαδίκτυο; - Νέα βόμβα από Λαμπρόπουλο

Σε μία νέα σημαντική αποκάλυψη προβαίνει ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μετά τις δηλώσεις του την Κυριακή 3/4 για τον πατέρα των άτυχων παιδιών τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε πως η Ρούλα βρισκόταν συνεχώς στο μικροσκόπιο της ελληνικής αστυνομίας και να υπήρχε άτυπη παρακολούθηση των συνομιλιών της και τον αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.

Τι αναζητούσε η Ρούλα στο διαδίκτυο;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με ύποπτες λέξεις – κλειδιά και προχωρούσε σε αγορές προϊόντων. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διαδίκτυο είναι ο πρώτος χώρος από όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Υπάρχουν και άλλα ενδεχόμενα με την εμπλοκή και άλλων προσώπων, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διαδίκτυο είναι από τους πρώτους χώρους που πρέπει να ερευνηθεί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στη συνέχεια τόνισε ότι θα γίνουν επίσημες άρσεις απορρήτου, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αναζητήσεις της. Μάλιστα, εξήγησε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί η ενοχή της κατηγορούμενης για τις αναζητήσεις μέσω ίντερνετ και θύμισε τα αντίστοιχα εμπόδια που προέκυψαν στη διαβόητη υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είχε υπάρξει κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα πρώτα λόγια του Λαμπρόπουλου μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Οι εξελίξεις στο «θρίλερ» στην Πάτρα είναι καταιγιστικές, καθώς το παζλ της υπόθεσης συμπληρώνεται με την μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου να οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα, έπειτα από άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, αποκάλυψε στο Live News ότι βρέθηκε κεταμίνη στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας, γεγονός που δρομολόγησε εν τέλει και την ποινική δίωξη.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Σήμερα είναι η μέρα που τα παιδάκια μας βλέπουν και χαμογελούν. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα εύστοχα σχόλια σας όλο αυτό το διάστημα για την υπόθεση. Σύντομα νέο space να πούμε πολλά για την Πάτρα».