Τραγωδία Πάτρα: Ξανά στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Πισπιρίγκου - Που βρέθηκε η κεταμίνη;

Έφτασαν λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ξανά στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Πισπιρίγκου - Που βρέθηκε η κεταμίνη;

Ραγδαίες δείχνουν πως είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, λίγες ώρες πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στον ανακριτή σχετικά με τα όσα κατηγορείται. Το μεσημέρι της Κυριακής 3/4 ωστόσο, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενες από τους δικηγόρους

Η μητέρα και η αδερφή της Πισπιρίγκου καταφτάνουν στη ΓΑΔΑ

Ο δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε: «Είναι η θέση της από την αρχή, δεν υπήρξε στιγμή που να έχει αλλάξει την αρχική της θέση. Είναι αυτό ακριβώς, η απόλυτη άρνηση της κατηγορίας. Έχουμε εστιάσει στα δεδομένα που έχουν έρθει από το νοσοκομείο, μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της η μικρή. Έχουμε εστιάσει και έχουμε εντοπίσει όλες τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έγιναν από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία της.

Έχουμε εντοπίσει και επισημάνει διάφορα στοιχεία τα οποία θα εκθέσουμε ενώπιον των αρμόδιων αρχών. Η ουσία η συγκεκριμένη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορούμενης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται.

«Κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι» - Η Ρούλα "δίνει" στεγνά τον Μάνο στις νέες της δηλώσεις

Σε νέες δηλώσεις μέσα από την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» προχώρησε το πρωί της Κυριακής 3/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της. Η ίδια τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αλήθεια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα δεν παρέλειψε να αφήσει και υπονοούμενο για τον πρώην σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος πριν μερικές ώρες.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.