Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Ρούλας στον Μάνο μέσα από το κρατητήριο

Δεν το βάζει κάτω με τίποτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Ρούλας στον Μάνο μέσα από το κρατητήριο

Η μητέρα από την Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία του παιδιού της από πρόθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή κρατούμενη σε ασφαλές σημείο μιας και θα υπάρξουν αντιδράσεις και αναμένεται να απολογηθεί για τις κατηγορίες, που τις επιρρίπτονται.

Οι πρώτες πληροφορίες για το πρόσωπο της κάνουν γνωστό, πως μέσα από το κρατητήριο επιχείρησε να τηλεφωνήσει στον Μάνο, με απόκρυψη μάλιστα. Εκείνος γνωρίζοντας πολύ καλά τις κινήσεις της, έχει προβεί σε φραγή με αποτέλεσμα να μην έρθουν σε επικοινωνία.

Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τις φυλακές

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει αίτηση διαζυγίου στον Μάνο Δασκαλάκη

Μετά τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου, οριστική φαίνεται πως είναι πλέον η ρήξη μεταξύ τους μις και έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής 3/4 πως θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου η 33χρονη.

Μετά τις αλληλοκατηγορίες του ζευγαριού που μέχρι πρότινος έδειχναν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ο γάμος τους φαίνεται πως οδεύει σε οριστική διάλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου πρόκειται να καταθέσει αύριο αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη στάση που εκείνος αποφάσισε να κρατήσει μετά τη σύλληψή της.