Πάτρα: Ποια η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης Κακαράντζουλα

Τι συνδέει τις δύο γυναίκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ποια η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης Κακαράντζουλα

Από το ίδιο χωριό κατάγονται οι δύο γυναίκες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου (που απολογείται σήμερα) και η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία είχε επιτεθεί πριν περίπου 2 χρόνια με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η αποκάλυψη για Πισπιρίγκου και Κακαράντζουλα

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό και το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη: «Το χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας είναι το χωριό καταγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης Κακαράντζουλα. Ένα χωριό 300 κατοίκων που είναι συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις».

Τραγωδία Πάτρα: «Τα ευρήματα δείχνουν ότι δολοφονήθηκαν» - Απίστευτή δήλωση του Γρηγόρη Λέων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, και άκρως αποκαλυπτικός είναι ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος την Κυριακή 3/4 μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, λέγοντας πως όχι μόνο δεν έχουν κλείσει οι υποθέσεις, αλλά αντίθετα οι φάκελοι έχουν ανοίξει και πάλι, ενημερώνοντας πως σύντομα θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις πάνω στις δυο υποθέσεις.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Λέων οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια ή κάποιο γενετικό παράγοντα, αλλά πρόκειται για δολοφονικές ενέργειες.

Ο ίδιος πιστεύει πως σε εκείνες τις περιπτώσεις δεν χορηγήθηκε στα δυο παιδιά κεταμίνη, αλλά ο θάνατός τους επήλθε με την μέθοδο της ασφυξίας. Ο Γρηγόρης Λέων τόνισε πως, αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί και υπάρξουν στοιχεία, θα θεωρηθούν ύποπτα όλα εκείνα τα άτομα, που βρίσκονταν με τα δυο παιδιά τις τελευταίες ώρες της ζωής τους.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή η στιγμή έχουμε ένα επιβεβαιωμένο εύρημα, ότι η κεταμίνη αποτελεί την αιτία θανάτου. Αυτό που μπορούμε να δούμε λαμβάνοντας δείγμα από τα μαλλιά του παιδιού είναι ότι είμαστε σε θέση να δούμε κατά πόσο τα προηγούμενα επεισόδια συνδέονται με τη χρήση κεταμίνης ή άλλων ουσιών.

Είναι μία ευκαιρία να λάβουμε αυτό το βιολογικό δείγμα ώστε να δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο υπήρχε χρήση ουσιών ή και κεταμίνης... Ουσιαστικά μιλάμε για επίδραση ενός εξωτερικού παράγοντα που πιθανότατα δεν είναι η κεταμίνη. Δεν είναι ούτε άλλη ουσία, θα σας έλεγα ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο»