Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν ερωτικές σχέσεις μέχρι και λίγο πριν τη σύλληψη»

Τι λέει για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν ερωτικές σχέσεις μέχρι και λίγο πριν τη σύλληψη»

Στο T-Live μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε η αδερφή της με τον Μάνο και στα όσα έχουν ακουστεί για τον χωρισμό τους τον τελευταίο καιρό, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι λίγο πριν τη σύλληψη ήταν μαζί, ενώ μίλησε και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για την κακοποίηση της αδερφής της.

Οι δηλώσεις της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μέχρι και την Τετάρτη το πρωί πριν τη σύλληψη στο σπίτι ήταν ο Μάνος… Έφυγα εγώ πήγα σε μια δουλειά δικιά μου, τους άφησα μόνους, μετά έφυγε ο Μάνος… Το μόνο που γινόταν ήταν ότι δεν έμειναν μαζί.

Εγώ ξέρω ότι της είχανε πει ότι ο Μάνος έχει άλλη γυναίκα και απλά έψαχνε να βρει αν ισχύει… Δεν ξέρω τι άλλο.. Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα, θα βλάψεις τα παιδιά σου για να φέρεις πίσω κάποιον που σε αφήνει, που το μόνο μέσο επικοινωνίας που είχατε ήταν τα παιδιά, εσύ θα πας να τα βλάψεις;», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Στο φως το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται παρουσία των δικηγόρων της Χρήστου Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο -δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή της στα δικαστήρια-. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της ανακρίτριας, θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.