Τραγωδία Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί

Στην φόρα νέα αποκάλυψη από την Νικολούλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε νέες δηλώσεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς δεν δίστασε να αναφέρει ζωντανά και μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» όπου σημειώνει άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης ανέφερε πως έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη -και μάλιστα, ο τελευταίος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Η ίδια είπε on air: «Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του»

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την τραγωδία στην Πάτρα

Διάβαζε τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη - Οι περίεργες ομοιότητες με τη «Μαύρη Χήρα»

Ακόμη και τα βιβλία που είχε γράψει η Αγγελική Νικολούλη ερευνώνται για το πώς έδρασε η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Το συγκλονιστικό είναι πως σε ένα από τα 3 βιβλία, που διάβαζε η φερόμενη παιδοκτόνος και βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, παρουσιάζεται μία δολοφονία που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον τρόπο που πέθανε η Τζωρτζίνα... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr