«Πριν πέντε λεπτά μιλάγαμε...» - Όσα είπε η Πισπιρίγκου στην αδερφή της μέσα από το κελί

«Της πήραν μόνο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πριν πέντε λεπτά μιλάγαμε...» - Όσα είπε η Πισπιρίγκου στην αδερφή της μέσα από το κελί

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έκανε νέες δηλώσεις το μεσημέρι της Τρίτης 5/4 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα καθώς η ίδια είχε συνομιλήσει προ ολίγου με την αδερφή της. Η Ρούλα όπως έχει γίνει γνωστό έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στον Κορυδαλλό.

Για το λόγο αυτό, ανέφερε η γυναίκα ότι μίλησαν προκειμένου να της μεταφέρει από την Πάτρα τα απαραίτητα για την διαβίωση της στο κελί. Στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η μητέρα αισθάνεται μια χαρά και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τραυματισμού, την ώρα που έξω από τα κάγκελα υπάρχει ειδικός φύλακας για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Οι δηλώσεις της αδερφής της Ρούλας για τον αυτοτραυματισμό

«Πριν πέντε λεπτά μιλάγαμε και μου είπε τι πράγματα θέλει να της πάω. Είναι μια χαρά, δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Δεν ισχύει. Περιμένω πάλι να με πάρει. Κάποια αντικείμενα της πήραν μόνο μήπως προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη στον εαυτό της», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η νέα πραγματικότητα της Ρούλας πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέρθηκε σήμερα 5/4 το πρωί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού και βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου, απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μπορεί να προαυλίζεται μόνο όταν είναι μόνη της, εφόσον εάν βρεθεί μαζί με τις υπόλοιπες κρατούμενες η κατάληξη μπορεί να είναι πολύ άσχημη, ύστερα από τις δηλώσεις τους πως δεν την θέλουν εκεί.

Στόχος όλων των ειδικών είναι να διατηρηθεί η ασφάλεια και να μην προκληθούν προβήματα, ώστε η Ρούλα να μπορεί να έχει μία φυσιολογική κράτηση, αλλά και η ζωή των φυλακών να μην διαταρχθεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Το μόνο αντικείμενο που έχει πάνω της η κατηγορούμενη είναι ένα κουτί τσιγάρα, χωρίς όμως να μπορεί να ανάψει ένα μόνη της, καθώς δεν της επιτρέπεται να έχει πάνω της ούτε σπίρτα ούτε αναπτήρα. Παρόλα αυτά, η ίδια ζήτησε να της φέρουν και μία τηλεόραση. Ο φύλακας που έχει την εποπτεία της, όταν τον φωνάζει της ανάβει τα τσιγάρα και την παρακολουθεί προσεκτικά.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η 33χρονη είναι μανιώδης καπνίστρια και υπάρχουν φόβοι για πιθανές ζημιές είτε στον εαυτό της είτε σε οποιονδήποτε βρίσκεται μαζί της ή ακόμη και στο κτίριο, εάν έχει την ελευθερία να χρησιμοποιεί τα εύφλεκτα αυτά αντικείμενα.