Πάτρα: Νέα μέτρα για τον Μάνο Δασκαλάκη - Του κλείδωσαν την πρόσβαση στο Taxis

Ξεκινάει έρευνα για την οικονομική του κατάσταση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Νέα μέτρα για τον Μάνο Δασκαλάκη - Του κλείδωσαν την πρόσβαση στο Taxis

Το πρωί της Τετάρτης 6/4 έγινε γνωστή μια είδηση αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από το Mega Καλημέρα. Ο Κώστας Τσουρός συγκεκριμένα αποκάλυψε πως αποφασίστηκε να κλειδωθεί το Τaxis Net του άτυχου πατέρα, με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση οι κωδικοί στο σύστημα.

Ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο λογιστής θα μπορέσουν να βλέπουν στο εξής τα οικονομικά του δεδομένα, καθώς θα διενεργηθεί έρευνα αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση αλλά και τη σχέση του με την σπιτονοικοκυρά. Το πληρεξούσιο, που του είχε κάνει διαφωτίζει εν μέρει την υπόθεση, αλλά δεν κλείνει εκεί.

Κλειδώθηκε το Taxis Net του Μάνου Δασκαλάκη

«Τέρας ψυχραιμίας ο Μάνος Δασκαλάκης» - Ο Κατερινόπουλος εξαπολύει τα βέλη του

Έπειτα από τη συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας των παιδιών που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους ο Μάνος Δασκαλάκης, ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, που έχει ασχοληθεί σε βάθος με την υπόθεση, συνεχάρη με νόημα τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη στάση του, χαρακτηρίζοντας τον ως τέρας ψυχραιμίας, το μεσημέρι της Τρίτης 5/4 σε δηλώσεις του.

«Έχασε τρία παιδιά, αλλά αναφέρεται στη Τζωρτζίνα που υπεραγαπούσε. Όλα τα δάχτυλα του χεριού είναι ίδια, όποιο και να κόψεις, πονάει. Υποθέτω ότι πονάει για τα τρία το ίδιο», είπε.

Οπως πρόσθεσε, η ψυχραιμία του Δασκαλάκη «δεν ξέρω αν είναι έμφυτη ή στημένη. Δεν διαφέρει πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με την Ρούλα».

Σχολίασε ακόμη ο Θανάσης Κατερινόπουλος όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα και πώς η ουσία βρέθηκε στα χέρια της συζύγου του.

«Όφειλε να σπεύσει να καταθέσει στις αρχές. Διέκρινα μια αμφισβήτηση», είπε ο απόστρατος ταξίαρχος και πρόσθεσε: «Δεν αποτελεί τη κεταμίνη τον παράγοντα εκείνο που προκάλεσε τον θάνατο; Ναι μεν, αλλά… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό, αλλά και τον Διάολο, με έναν από τους δυο θα είσαι».

Στην ίδια εκπομπή, ο κ. Κατερινόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και να της θέσει το ερώτημα πού είναι οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη.

«Σας βλέπουμε να μιλάτε στα κανάλια, γιατί δεν έχουν μιλήσει και οι συμπέθεροι;», ρώτησε την Ελένη Πισπιρίγκου. «Τους γνωρίζετε τόσα χρόνια. Γι΄αυτό σας ρώτησα. Πού είναι οι συμπέθεροι; Δεν έχουν πόνο;», είπε. Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε κλαίγοντας ότι δεν το γνωρίζει αυτό αλλά πρόσθεσε ότι ίσως «έχουν πάρει αυτή τη γραμμή από τους δικηγόρους τους».

«Δεν μπορεί να μην ξέρετε, είστε συμπέθεροι τόσα χρόνια».