«Είναι πάρα πολύ πιθανό πριν το Πάσχα...» - Ο Μπαλάσκας κρούει τον κώδωνα για νέες συλλήψεις

«Αυτή τη στιγμή για τα δύο παιδάκια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι πάρα πολύ πιθανό πριν το Πάσχα...» - Ο Μπαλάσκας κρούει τον κώδωνα για νέες συλλήψεις

Ο έμπειρος αστυνομικός της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας έχει στρέψει το πεδίο του ενδιαφέροντος του στην υπόθεση της Πάτρας και προσπαθεί να βοηθήσει τις έρευνες να φτάσουν σε ένα τελικό σημείο. Την Τετάρτη 6/4 μίλησε στο Πρωινό και έκανε μια ηχηρή αποκάλυψη για το μέλλον την υπόθεσης.

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας και την κατάθεση του Μάνου στην ανακρίτρια ο Μπαλάσκας προειδοποίησε πως είναι πολύ πιθανό να γίνει σύντομα, μέχρι το Πάσχα δεύτερη σύλληψη.

Ο Μπαλάσκας προειδοποιεί για δεύτερη σύλληψη εκτός της Ρούλας πριν το Πάσχα

«Η Ελληνική Αστυνομία και το Ανθρωποκτονιών ερευνά 4 δολοφονίες, 4 εν δυνάμει ανθρωποκτονίες. Αυτή τη στιγμή για τα δύο παιδάκια και την σπιτονοικοκυρά ψάχνουμε αν είναι δολοφονίες και ποιοι είναι οι δολοφόνοι. Οι έρευνες πάνε πάρα πολύ καλά και πλέον, αυξάνεται το επίπεδο πείρας των αστυνομικών γιατί ήδη έχουν τριφτεί στην υπόθεση», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας και τόνισε: «Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουμε και δεύτερη σύλληψη πριν το Πάσχα».

«Aπαγορεύονταν να της μιλάνε...Έτρωγε και δεν...» - Οι πρώτες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας σύμφωνα με τον Μπαλάσκα

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε την Τρίτη 5/4 στο Super Κατερίνα θέλοντας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία σύλληψης και κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο συνδικαλιστής αστυνομικός ξεκαθάρισε πως η γυναίκα είναι αρκετά υποτονική και δεν έχει εκδηλώσει βίαιες συμπεριφορές.

Είναι πολύ σημαντικό να διασαφηνιστούν οι αιχμές, που άφησε η μητέρα της για τραμπουκισμό καθώς μετά από ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε η παραπληροφόρηση, που διέρρευσε.

«Ήτανα απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όταν τη συλλάβαμε δεν την είπαμε καν για σύλληψη για να μην τρέξει, να μην χτυπήσει, να μην κάνει κακό στον εαυτό της, Είχαμε στο μυαλό μας και είχαμε τις εντολές, να προσέχουμε πάρα πολύ ώστε να μην υπάρξει ούτε μία γρατζουνιά επάνω στη Ρούλα», δήλωσε αρχικά ο συνδικαλιστής αστυνομικός και συνέχισε:

«Όταν την πήραμε την πήγαμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι ήταν εντεταλμένοι, οπτικά να την παρατηρούν συνεχώς για να μην κάνει κακό στον εαυτό της. Παρόλα αυτά είδατε ότι η γκέλα πήγε να γίνει από το ψέμα της μαμάς της. Δράσαμε άμεσα εμείς, τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την είδε ιατροδικαστής, δεν βρήκε τίποτα πάνω της και έκλεισε. Εμείς αυτά τα περιμέναμε».

«Πάντως και εκείνη δεν είχε τάσεις ούτε να αυτοτραυματιστεί, ούτε να χτυπήσει, ούτε να κάνει κακό στον εαυτό της. Ήταν σχεδόν κατατονική κατά όλη την κράτησή της. Έτρωγε και δεν μιλούσε. Οι αστυνομικοί απαγορεύονταν να της μιλάνε», κατέληξε.