«Αυτό που μου λέτε...» - Η αντίδραση της Τσιμτσιλή στις ακραίες αποκαλύψεις για την καφετζού στην Πάτρα

Τι τη ρώτησε η Ρούλα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτό που μου λέτε...» - Η αντίδραση της Τσιμτσιλή στις ακραίες αποκαλύψεις για την καφετζού στην Πάτρα

Το πρωί της Παρασκευής 8/4 το πάνελ του Happy Day μεταξύ των θεμάτων, που έθιξε σχετικά με την επικαιρότητα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και σε αυτό της Πάτρας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ένα σημείο έχασε την ψυχραιμία της και αυτό έγινε ευρέως φανερό.

Πιο αναλυτικά όταν την ενημέρωσαν πως η Ρούλα επισκεπτόταν καφετζού όσο ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Μάνο δεν την ξένισε, μιας και η ζήλεια στο πρόσωπο του είναι γνωστή. Στη συνέχεια όμως, η είδηση πως τη ρώταγε αν θα φέρει πίσω τον άντρα της, αρρωσταίνοντας το παιδί της, ήταν κάτι που την έβγαλε εκτός εαυτού.

Σοκαρισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την είδηση των όσων έλεγε η Ρούλα στην καφετζού

«Αυτό που μου λέτε είναι σοκαριστικό! Συγνώμη, εντάξει κύριε Αναστασόπουλε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο άκουσμα της συγκεκριμένης ατάκας.

«Έχω ανατριχιάσει με αυτά που ακούω», είπε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η καφετζού από την Πάτρα ''σπάει'' τη σιωπή της - «Αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»

Μια σοκαριστκή αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εφημερίδα Pelop.gr και αυτή αφορούσε σε μια καφετζού από την Πάτρα, που αποφάσισε να ''σπάσει'' την σιωπή της. Η γυναίκα διατηρώντας για προφανείς λόγους την ανωνυμία της μίλησε για την εμπειρία, που είχε από την Ρούλα.

Η μητέρα είχε κρατήσει από κρυφά το φλιτζάνι του άντρα της, το οποίο και έδωσε να διαβαστεί. Είναι γεγονός πως η Πισπιρίγκου τον ζήλευε παθολογικά και γι αυτό κατέφευγε σε τέτοιες λύσεις. Μεταξύ των όσων δήλωσε το πιο συγκλονιστικό αφορά στο ότι αναρωτιόταν για το αν θα κέρδιζε τον Μάνο με μια ενδεχόμενη αρρώστια του παιδιού.

«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!

«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Όμως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ηταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου.

Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ιριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή». Θα πρέπει να θυμίσουμε πως τον Νοέμβριο του 2020 η Ιριδα ό,τι είχε γεννηθεί, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν 7,5 ετών. Η Μαλένα είχε «φύγει» από τη ζωή το 2019.

«Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

«Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή» της είπε. Για να λάβει την απάντηση: «Αυτά δεν γίνονται»!
Η Α.Ν. μάς περιγράφει τι ακολούθησε: «Ε, αυτό ήταν, τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί… Αλλά τα έλεγε πολύ σοβαρά…»!

Πηγή pelop.gr