Πάτρα: Ανθρωποκτονία δείχνουν τα στοιχεία από τους πνεύμονες της Ίριδας - Νέα στοιχεία στο φως

Συνεχίζεται το θρίλερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ανθρωποκτονία δείχνουν τα στοιχεία από τους πνεύμονες της Ίριδας - Νέα στοιχεία στο φως

Όλο και πιο σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να παραμένει προφυλακισμένη και να αρνείται να σιτιστεί.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή Live News και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ισχυρισμοί της 33χρονης πως η κεταμίνη χορηγήθηκε ενδονοσοκομειακά στην Τζωρτζίνα δεν ευσταθούν.

Μάλιστα, μίλησε και για τον θάνατο της Ίριδας, αναφέροντας πως το υγρό που βρέθηκε στο επίμαχο πανάκι της προέρχεται από τους πνεύμονες και υποδηλώνει πνευμονικό οίδημα. «Η διερεύνηση της ανθρωποκτονίας και του τυχαίου γεγονότος σαφώς είναι στο τραπέζι, αλλά έχουμε αρκετά επιμέρους στοιχεία που δεν μπορούν να μας κάνουν να πάψουμε να μιλάμε. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται σαφώς για ανθρωποκτονία».

Ανθρωποκτονία δείχνουν τα στοιχεία από τους πνεύμονες της Ίριδας

Η Ρούλα προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τον Μάνο - Δεν προαυλίζεται

Τέταρτη μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού για την Ρούλα Πισπιρίγκου και το βασικό της αίτημα είναι να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον «εν διαστάσει» σύζυγό τη, Μάνο Δασκαλάκη. Αίτημα και δικό του, σύμφωνα με όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη. (Δείτε το τρέιλερ για την σημερινή εκπομπή Φως στο Τούνελ)

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατηγορούμενη θέλει απεγνωσμένα να μιλήσει μαζί του, ωστόσο εκείνος αρνείται κατηγορηματικά να έρθει σε επαφή μαζί της.

Η εκπομπή επίσης μετέφερε ένα ρεπορτάζ σχετικά με το πώς οι υπόλοιπες κρατούμενες της συμπεριφέρονται.

«Την βρίζουν, της φωνάζουν, την καταριούνται όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Δεν προαυλίζεται και κοιμάται αρκετές ώρες», αναφέρθηκε στην εκπομπή. «Όλες τις ώρες του προαυλισμού της εκείνη τις περνά στο καρτοτηλέφωνο σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, ωστόσο εκείνος δεν το σηκώνει».

Την ίδια ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη, την οποία θα δούμε απόψε στο Φως στο Τούνελ, είπε: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί, Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ακούγεται να λέει: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση».