Σίσσυ Χρηστίδου για Πάτρα: «Αυτό το θέμα εγώ δεν το συζήτησα καθόλου με τα παιδιά μου»

«Και στο σχολείο συζητιέται και στις παρέες τους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου για Πάτρα: «Αυτό το θέμα εγώ δεν το συζήτησα καθόλου με τα παιδιά μου»

Το πρωί του Σαββάτου 10/4 άλλη μια εκπομπή του «Χαμογέλα και πάλι» ξεκίνησε όπου είδαμε να ασχολείται με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου συζητώντας με τους συνεργάτες και τους καλεσμένους της στην έναρξη της εκπομπής μάλιστα, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε πως ακριβώς πρέπει να μιλήσουν στα παιδιά σχετικά με το τι συμβαίνει.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το θέμα της Πάτρας εγώ δεν το συζήτησα καθόλου με τα παιδιά μου, ούτε έγινε κουβέντα. Αλλά εννοείται ότι έχει φτάσει στα αυτιά τους. Και στο σχολείο συζητιέται και στις παρέες τους. Τι αγωνία έχει χτίσει στα παιδιά… Αυτή τη στιγμή τι λέμε στα παιδιά;».

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για την τραγωδία στην Πάτρα

Συνταρακτικές οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας

Συνταρακτικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Πιο συγκεκριμένα, Αυτή τη φορά, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τον θάνατο της Μαλένος αλλά και το ματωμένο πανάκι της Ίριδας που είχαν προκαλέσει πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που έφυγαν από την ζωή. Όταν η Μαλένα ξεψυχούσε το 2019, μαζί της στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα της. Στην κατάθεση που είχε δώσει είχε μιλήσει για το πανάκι που κρατούσε το παιδί της, αλλά και για τη στάση του σώματός της.

Τονίζει στους αστυνομικούς πως πήρε από το πανάκι από τα χέρια της μικρής για να ειδοποιήσει τους γιατρούς και λίγη ώρα μετά αναφέρει πως το πανάκι το κρατούσε η Μαλένα.

Πανάκι κρατούσε και η Ίριδα όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια του σπιτιού της, το 2021. Το είχε αναφέρει η 33χρονη στην τηλεοπτική της συνέντευξη, το είχε καταθέσει και η αδερφή της, στην αστυνομία, που έζησε από κοντά τα δραματικά γεγονότα.